پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
طلایه دار محبت چرا نمی آیی ؟ تو نور چشمی مایی چرا نمی آیی؟ کجا روم که شود بر میان ما واسط؟ تو را به جان عمویت چرا نمی آیی؟
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
ای دل شیدای ما گرم تمنای تو کی شود آخر عیان طلعت زیبای تو گرچه نهانی زچشم دل نبود نا امید می رسد آخر به هم چشم من و پای تو
از عشق ناله خیزد و از هجر درد و غم غم ناله می کند که فراقت مدید شد بزم وصال مطلبد جان ز عاشقان خوشبخت آن که در ره جانان شهید شد
محرم اسرار من راز مشو نزد کسان باز گردد عقده ام شرح گرفتاری دهم ای امید نا امیدان مهدی زهرا بیا تا به عشاق جهان درس فدا کاری دهم
صبح وصال تو شب غم را سحر کند آفاق را نگاه تو زیر و زبر کند موسی تویی، مسیح تویی، مکه طور توست شهر مدینه، چشم به راه ظهور توست
یا ایها العزیز! به زیباییات قسم بر حسن دلفریب و فریباییات قسم دلها ز نکهت سخنت زنده میشود عالم به بوی پیرهنت زنده میشود
مولا کنار چاه صدا می زند تو را زهرا به سوز و آه صدا می زند تو را زینب به قتلگاه صدا می زند تو را زخم عزیز فاطمه گوید به مرزبان عجل علی ظهورک یا صاحب الزمان
ای آخرین امید بشر، در کویر غم هرم حریر عاطفه در زمهریر غم مضمون بکر و ناب مناجات جوشنی فرزند اختران درخشان و روشنی
زاده نرگس تویی دیده چو نرگس به ره مانده که بیند مگر لاله حمرای تو تیره بماند جهان نور نتابد زشرق تا ندهد روشنی روی دلارای تو
ای یک اشارهی لب تو «سابغ النعم» یک زمزمه دل شب تو «دافع النقم» چشمان ما غبار گرفت و نیامدی دامان انتظار گرفت و نیامدی
شادم از گریه که مانند تو می گردم من بهترین نعمت در دو جهان این اشک است کی فراهم بشود بهر فرج هر چه که نیست به فدای قدم یار شود هر چه که هست
بالی برای رفتن تا آسمان بده راهی برای دیدن رویت نشان بده ما مردمان ساده دل این زمانه ایم اصلا خودت بیا و دعا یادمان بده
ما با سه شنبه های شما خو گرفته ایم اندازه لیاقتمان جمکران بده برگرد و تکیه بر روی دیوار کعبه کن ظهری به وقت شرعی زهرا اذان بده
تا کی ز دیده اشک نشانیم سیدی تا کی در انتظار بمانیم سیدی تا کی دعای ندبه بخوانیم سیدی تا کی سر بریده ی جد تو بر سنان عجل علی ظهورک یا صاحب الزمان
از قلب داغدیده ندا می رسد بیا از ناله ی کشیده ندا می رسد بیا از حنجر بریده ندا می رسد بیا ای داغدار لعل لب و چوب خیزران عجل علی ظهورک یا صاحب الزمان