پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
بلبل طبعم به وصل روى گل حضرت مهدى ولى اللّه کلّ همچو بلبل چون خزان آید به پیش سر همى برده به زیر بال خویش
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
شها بسوى تو را بُوَد ، دو چشم شفاعت نبوده جز بسوى حضرتت ، امید کرامت اگرنظر ننمائى مرا کجاست پناهى مرا تو اى شه خوبان ، همیشه روح روانى
اى ماه من که غیب ز انظار مردمى آیا شود وصال جمالت نصیب من کردى یکى تجلّى و گشتى دلم کباب گشتم مریض هجر بیا اى طبیب من
شکر خداى است طوطى نطقم که مُلهم است کاندر نواى وصل شَهَنشاه اعظم است حمد آن قدیم راست که در عرصه وجود حادث نمود پرتو نورش که دائم است
چشم جهان ز دوری روی تو شد سپید ای یادگار سلسله انبیا بیا تا کی بـه پشت پرده غیبت نهان شوی ای پور عسکری، خلف مرتضی بیا
یعقوب روزگار ز هجر تو پیر شد ای یوسف امید به مصر وفا بیا افسرده شد ز سرزنش دشمنان دلم ای التیام بخش دل بی دوا بیا
ما را ز تیر طعنه اغیار وارهان مردیم ز انتظـار رخت، منجیا بیا کشتی دین فتاده به گرداب اضطراب نوح نجـات خلق، توئی ناخدا بیا
دیدار تست مقصد عشاق دلپریش روشنگر غـروب همه ماسوا بیا ظلم و ستم به عرصه عالم ز حد گذشت بنیان گذار کاخ عدالت بیا بیا
چون که حسنت در جهان پیدا شود هر که بیند واله و شیدا شود دست لطفت چون به سرها آورى ظلمت هر جهل از دلها برى اللّهمّ عجّل لولیک الفرج
بیابیا که ز هجر تو سوختم به خدا به مدّعای دلم شاهدم خدای من است به عالمی نفروشم غلامی درِ تو دوام خدمت تو بهترین جزای من است
ای مظهر خدای جهان، مقتدا بیا ای ختم هشت و چار ولی خدا بیا خلق جهان نشسته به راه تو منتظر شد تار، ز انتظار رخت دیده ها بیا
تعصبی که به حب تو دارم از ایمان تمام هستی و سرمایه ولای من است به عشق اینکه زمانی شوم کفنپوشت شبانه روز به درگاه حق دعای من است
بیا و یک قدمی با دلم بشو همگام که با تو درد دلم بین نالههای من است نه سعی مروه و سعی صفای می خواهم تلاش در ره تو مروه و صفای من است
طواف روی مهت منتها دعای من است قرار کوی رهت شرح ادعای من است نمیروم ز سر کوی بیکرانه تو که این مسیر عبور تو دلربای من است