پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ عبارات وجملات و عکس ودلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
مــهــدے جــآن ؛ آلــودگے هــوا که سهـل اسـت . ! آلودگے دلـهـایمان نیز از 【 حــد هـشـدار 】 گـذشـتـه ، نــفــسهـایـمـان به شــمــاره افــتــاده .. ! ســال هـاست زنـدگےمـان ::: تــعــطــیــل رســمــے ::: ســت هوآے بــآریــدن نــدآرے مــولآ ؟!
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
قیصر امین پور آرامش طوفانی طلوع می کند آن آفتاب پنهانی ز سمت مشرق جغرافیای عریانی دوباره پلک دلم می پرد، نشانه چیست؟ شنیده ام که می آید کسی به مهمانی کسی که سبزتر است از هزاربار بهار کسی شِگفت کسی، آن چنان که می دانی تو از حوالی اقلیم ناکجا آباد بیا که می رود این شهر رو به ویرانی در انتظار تو تنها چراغ خانه ماست که روشن است در این کوچه های ظلمانی کنار نام تو لنگر گرفت کشتی عشق بیا که نام تو آرامشی است طوفانی
هر بار چیزی گم میکنم... مادرم میگوید... چند صلوات هدیه کن به محضر حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها، ان شاالله پیدا می شود... خانوم جان... مولایمان را... پسرتان را... صاحب الزمان را... گم کرده ام... چند تا صلوات بفرستم...تا پیدایشان کنم؟؟
ای خدای بزرگ تا کی دلمان را به چنین جملاتی خوش کنیم شاید امروز بیاید شاید.....
تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا
بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
آری درست است......پس صلوات
**بسم الله القاصم الجبارین**
وقتی از آیت الله بهجت پرسیدند : آقا کجاست ؟ ایشان جواب دادند : آقا در قلب های شماست ، مواظب باشید بیرونش نکنید !
سرگردانم! مثل عقربه های ساعت خودت بگو! به کدام سو بایستم برای سلام دادن به تو؟ "السلام علیک یا ابا صالح المهدی"
آقا جان !
حيف نيست ماه شب چهارده پشت ابرهاي تيره و پاره پاره پنهان بماند
حيف نيست ديده را شوق وصال باشد ولي فروغ ديده نباشد ...