پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ عبارات وجملات و عکس ودلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
اولین سلام صبحگاهی تقدیم به ساحت قدسی قطب عالم امکان، حضرت صاحب الزمان (عج) السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
کجایی یا ابن الحسن. ..پشتمان خم شد ، زیر آوارمصیبتها... کی شود بغض از سر شوق و شادی باشد و خبر آمدنت. .. مولا جان به حق غدیر و به حق حقانیت علی (ع)، باز آ و درد شیعیانت را مرهم باش... ما به مرز اضطرار رسیده ایم و حال دلمان بحرانی است... . . الهی.. به حق این اضطرارها ، او را که ادامه ی غدیر، او را که خود، مضطر آمدن است، به ما بنمایان. .. خدایا این آخرین بغض خبری باشد و آخرین انعکاس غم شیعیان... خدایا بحق علی ابن ابی طالب ، مهدی (عج) ما را برسان...
یک داستان جالب ... تازه عروسی کرده بودن. با چند تا از دوستان قرار گذاشتیم گل و شیرینی بخریم و یه سری به شان بزنیم. خانه شان کوچک بود. یک پذیرایی دوازده متری داشتند. روی دیوار بالای پذیرایی یک قاب بزرگ خالی بود. برای همه مان سوال شده بود. تا حالا ندیده بودیم کسی قاب خالی به دیوار پذیرایی خانه اش بچسباند. عاقبت من طاقت نیاوردم و به نمایندگی از همه پرسیدم: این قاب خالی چیه!؟ نکند به زودی در این مکان عکس عروسی تان نصب می شود!؟ بچه ها خندیدند. خودش هم لبخندی زد و جواب داد:نه. . . این قاب جای خالی عکس امام زمان است. می خواهیم وقتی حضرت مهدی ظهور کردند و چهره شان را همه دیدند عکس شان را به دیوار خانه مان بچسبانیم. همه مان مات و مبهوت شدیم. یکی پرسید: پس چرا از حالا قاب خالی زده ای به دیوار؟ هنوز که آقا ظهور نکرده اند. فوری جواب داد: همین دیگر... می خواهیم همیشه یادمان باشد یک چیزی توی زندگی مان کم داریم. هر لحظه که این قاب خالی را می بینیم یادمان می افتد که منتظر ظهور باشیم...
اللهم_عجل_لوليك_الفرج گر پرده ز رخ، باز نماید مهدی (عج) از خلق جهان، دل برباید مهدی (عج) ای شیعه؛ چنان منتظر مولا باش گویی که همین جمعه بیاید مهدی (عج) “اللهم عجل لولیک الفرج
آید ز سفر نگارم ان شاءالله آن نور دو چشم تارم ان شاءالله سوگند خورم که صبح روز فرجش جان در قدمش سپارم ان شاءالله گر یار بیاید نفسی دیدن من سر در ره او گذارم ان شاءالله تا سینه نفس دارد و دل سوزِ نوا دست از طلبش ندارم ان شاءالله یک بار چه می شود بیاید سویم آن دلبر گل عذارم ان شاءالله پیغام به من رسانده پیک دلبر آید سحری کنارم ان شاءالله داده است به من وعده که بعد از موتم آید به سر مزارم ان شاءالله
خال زیبای جمال دلربایت را بنازم
بوی عطر جانفزای خاک پایت را بنازم
گرچه سرو ناز نازد بر قدو بالای نازش
سرو نازم ناز کم کن نازهایت را بنازم
صاحب شیعه بیا غیبت بس است شیعه در دنیا غریب و بی کس است می رود دنیا به سوی التهاب شیعه کشتن گویا دارد ثواب سینه ها آماج تیغ و تیر شد کی می آیی مهربانم دیر شد؟ زخم های شیعه گشته بی شمار عاشق تو می رود بالای دار دشمنانت دست در دست همند وارثان شمر و سعد و ملجم اند مهربان خیمه نشینی تا به کی؟ در بیابان بی قرینی تا به کی؟ ای که دستت می رسد کاری بکن شیعه مظلوم را یاری بکن اللهم عجل لولیک الفرج
یکی می گفت: یه عمر دعا ميکردم آقا رو ببينم... یکشب خواب دیدم فرداي شب قدر بود... انگار دعاهايم بعد از چهل سال مستجاب شده بود... مردي در خانه را ميزد... از پشت پنجره نگاه کردم... آره مولايم بود... نگاهي به در و ديوار خونم کردم... سريع رفتم تابلو ها و عکس هاي ناجور رو برداشتم... وسايل ناجور رو جمع کردم و يه جا قايم کردم... اي واي سي دي هاي ناجور رو سريع شکستم و ريختم دور... دستگاه ماهواره رو هم قايم کردم... گوشي موبايلم هم خاموش کردم که يه وقت... يه نگاه ديگه به خونه کردم... فکر مي کردم ديگه خونه آمادس... رفتم که در رو باز کنم و امام زمان خودم رو ببينم و دعوتشون کنم به خونمون... در رو که باز کردم ديدم آقا آخرين خونه کوچه رو هم در زده بود و نا اميد از کوچه رفت.آره... همه مثل من داشتن خونه رو آماده ميکردن... هيچکس آماده ديدار آقا نبود... و باز آقا مثل هميشه غريب ماند... و ما دعا ميکنيم که آقا بيايد و همه کار مي کنيم که نيايد... اللهم عجل لولیک الفرج یعنی "گناه نکنیم" تعجیل در فرجش گناه نکنیم!!!!!!!
چه خوش است من بمیرم به ره ولای مهدی
سروجان بها ندارد که کنم فدای مهدی
همه نقد ِ هستی خود ، بدهم به صاحب جان
که یکی دقیقه بینم رخ دلگشای مهدی
دل هوای روی ماه یار دارد جمعه ها دل هوای دیدن دلدار دارد جمعه ها روز جمعه چشم در راهیم ما ای عاشقان یار با ما وعده دیدار دارد جمعه ها چشم های منتظر با اشک های عاشقی هر نگاهش حرف ها بسیار دارد جمعه ها آفتابا امرکن تا ابرها پنهان شوند آسمان بر تابشت اصرار دارد جمعه ها بی تو دلتنگیم جان مادرت زهرا بیا بی تو دیگر حالت تکرار دارد جمعه ها دلخوشم با جمله ای سرشار از عشق و امید: یار با ما وعده دیدار دارد جمعه ها الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
سخن بی تو مگرجای شنیدن دارد نفسم بی تو مگرنای دمیدن دارد! علت کوری یعقوب نبی(ع) معلوم است شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد!
اللهم عجل لولیک الفرج
... وقتى تو مى رسى از راه؛ دیگر نه پائیز معنایى دارد و نه زمستانى!... تو شکوفه ى بهارى و زمین و هرچه در آن است، به استقبال تو مى آیند!... دیگر نه ظالمى در زمین نٓفٓس مى کشد و نه حق مظلومى پایمال مى گردد!... فقر، رخت بر مى بندد و همه از برکت وجود تو، ثروتمند مى شوند!... درست مثل حالا!... آنان که دوستت دارند؛ ثروتمندان روى زمین اند! گرچه جیب شان خالى باشد!... دوست داریم تو برکت مال و اموال مان باشى!... سلام مولاجان!...
ارباب غریبم: وقتی کسی ز هجر کسی پیر می شود. حتی فضای خانه نفس گیر می شود. عاشق که روی یار ندیدست دیده ای؟؟؟ دانی ز طعن همه تحقیر می شود؟! ما رشته عنان به در دوست برده ایم. بنشسته ایم تا که چه تقدیر می شود. ابری که زار می زند و گریه می کند. اشک غلام توست که تبخیر می شود. هر روز انتظار"اذا الشمس کورت" این آیه با فراق تو تفسیر می شود. وقتی نگاه لطف به عشاق می کنی. مژگان تو کمان دو صد تیر می شود. من را ببخش وصف جمال تو می کنم. نوکر کنار صاحب خود شیر می شود. آن قلب خسته ای که بدست تو دادمش! تا لحظه ی ظهور تو تعمیر می شود!!!!! الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج الساعة
خدایا مردم از هجران مهدی
ندیدم چهره تابان مهدی
چنانم کن که بنمایی حسابم
مرا در زمره یاران مهدی
اين جمعه هم گذشت... يك روز جمعه كسي آرام مي آيد نگاهش خيس عرفان است قدمهايش پر از معنا دلش از جنس باران است كسي فانوس بر دستش مثال نور مي آيد اميد قلب ما روزي مثال نور مي آيد اللهم عجل لوليك الفرج
جمعه ها دل ها حزین است وغمین چشم ها در انتظاری نازنیــــــــن ای گل خوش بوی دشت انتظار! ای ظهورت منجی دلهای زار! کی بیایی مهدی صاحب زمان مظهر نور خدا ای چشم وجان؟ اللهم عجل لولیک الفرج