پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ عبارات وجملات و عکس ودلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
ای آنکه در نگاهت حجمی زنور داری کی از مسیر کوچه قصد عبور داری؟ من غرق در گناهم، کی می کنی نگاهم؟ برعکس چشمهایم چشمی صبور داری در خواب دیده بودم، یک شب فروغ رویت کی در سرای چشمم، قصد ظهور داری؟ الهم عجل لولیک الفرج
چه انتظار عجيبي تو بين منتظران هم عزيز من چه غريبي ! عجيب تر آن كه چه آسان نبودنت شده عادت چه بي خيال نشستيم نه كوششي ، نه تلاشی فقط نشسته و گفتيم :خدا كند كه بيايي
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
گر پرده ز رخ باز نماید مهدی (عج) از خلق جهان دل برباید مهـدی(عج) ای شیعه چنان منتظر مولی باش گویی که همین جمعه بیاید مهدی(عج) اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
دست بـﮧ قلم بردم تا برایتان حرف ها بزنم اما نشد ... خواستم از "دردم" بگویم دیدم دردِ شما ، خودِ (( من )) م ... خواستم از "بـﮯ کسـﮯ" ام حرف بزنم دیدم 「تنها」 تر از شما در عالم نیست خواستم بگویم "دلم از روزگار گرفتـﮧ" دیدم خودم در 「خون بـﮧ دل」 کردنِ شما کم نگذاشتـﮧ ام ... قلم کم آورد ... بـﮧ راستـﮯ کـﮧ وسعت (( مظلومیت )) شما قابل اندازه گیرے نیست
اللهم عجــــــــــــــل لولیک الفـــــــــــــرج
حقارت قلمم در نگاشتن برای تو چه افروخته هویدا می شود! و بند بند واژه هایم در وصف تو چه عاجزانه منفک می شوند! مولای مهربانی!
««« مرا دریاب »»»
تا یار که را خواهد و میلش به که باشد
التماس دعا
اللهم عجل لولیک الفرج
خودم خجل شده ام از بدیِ اعمالم
گذشت ماه ِ خدا و عوض نشد حالم
خدا کند شبِ قدری نوشته باشی تو
که دیدنِ رخِ تو گشته رزقِ امسالم
❤ السلام علیک یا صاحبالزمان ❤
جمعه را دوست دارم چون .... یقین دارم ..... آن هنگام که من به یاد توام تو نیز مرا در یاد داری ...... اللهم عجل لولیک الفرج
مهدی جان : مدتی هست که ظرف گله ام سر رفته خودم از دست خودم حوصله ام سر رفته نه امید است به من تا که امیدت باشم نه مفیدم که مگر«شیخ مفیدت» باشم دلم آن دل که خودت دست دلم دادی نیست نفسم آن نفس پنجره فولادی نیست نیتم پاک نشد فال دلم خوب شود باز با روضه مگر ، حال دلم خوب شود
عجل لولیک الفرج یا مهـــــــــــــــــــــــدے