پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
بــوی عـطــر یــار دارد جمـعه ها وعــــده دیـــدار دارد جمــعه ها جمــعـه هـا دل یاد دلبـر مـی کنـد نغمه یا ابـن الـحسن سـر مـی کنـد
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
دعا کرده ام تا بهار ظهورت به لب های مردم تبسم بماند بگو با دعایی که در انتظار است نگاهم به آمین چندم بماند!
تو بین منتظران هم عزیز من، چه غریبی عجیب تر، که چه آسان نبودنت شده عادت چه بیخیال نشستیم، نه کوششی نه وفایی فقط نشسته و گفتیم؛ خدا کند که بیایی
ای غایب از نظر به خدا می سپارمت جانم بسوختی و به جان دوست دارمت
دلم هر جمعه در تاب و تب است عاشقانه بی قرار دلبر است گفتم جمعه شود پایان غمم جمعه رفت و باز چشمم به راه است
الا که راز خدایی، خدا کند که بیایی تو نو
مُقَلّب القُلوبِ من، چهره ی همچو ماه توست مُدَبّر الّیل دلم، زلف چو شب سیاه توست تو ای مسافر غریب حَوّل این دل مرا قلب تمام عاشقان منتظر نگاه توست
ر غیب نمایی، خدا کند که بیایی
بوي عطر يار دارد جمعه ها مژده ديدار دارد جمعه ها جمعه در خورشيد ما آئينه است وعدگاه عاشان آدينه است
دلم هوای تو کرده، هوای آمدنت صدای پای تو آید، صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ما قدم به خانه ما نه، صفای آمدنت
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست قرمود که با زمزمه یا مهدی نذر گل نرگس صلواتی بفرست
معرفت، محبت و انتظار سه کلمه زيبا که با نام مهدي عليه السلام در خاطر ما زنده مي شود. انتظار، بدون محبت و محبت، بدون معرفت بي معناست.
کوچه هاي شهر ما ويران نمي ماند عزيز کار و بار عشق بي سامان نمي ماند عزيز يک نفر فردا زمين را نورباران مي کند مهدي ما تا ابد پنهان نمي ماند عزيز