پاسخ به::.¸¸.•`¯`•.¸ دلنوشته های زیبای مهدوی :.¸¸.•`¯`•.¸
سر راهت در انتظارم برده هجرت ، صبر و قرارم جز ظهورت اي گل زهرا به خدا حاجتي ندارم اللهم عجل لولیک الفرج
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
درسي كه مرور ميكني، عاشوراست هر جا كه عبور ميكني، عاشوراست اي وارث زخمهاي هفتاد و دو تن روزي كه ظهور ميكني، عاشوراست اللهم عجل لولیک الفرج
كاش بودي تا دلم تنها نبود تا اسير غصه فردا نبود كاش بودي تا فقط باور كني بي تو هرگز زندگي زيبا نبود اللهم عجل لولیک الفرج
اي كه بي نور جمالت نيست عالم را فروغي تا به كي در پشت ابر غيبت كبري نهاني پرده بردار از رخ و ما مردگان را جان ببخشا اي كه قلب عالم امكاني و جان جهاني اللهم عجل لولیک الفرج
یک چشم زدن غافل از آن ماه نباشیم شاید که نگاهی کند آگاه نباشیم اللهم عجل لولیک الفرج
کاش جمعه اي بيايد معطر به حضور«موعود»؛جمعه اي با عطر خوش محمدي؛ جمعه اي سرخ و حسيني؛ سفيد به پاکي دل هاي منتظر و سبز،به طراوت «جمعه ظهور».
امير بي قرينه، كي مي آيي؟ سحرخيز مدينه كي مي آيي؟ عزيزم مادرت چشم انتظاره دواي درد سينه كي مي آيي؟ اللهم عجل لولیک الفرج
مژده اي دل، که مسيحا نفسي مي آيد که ز انفاس خوشش بوي کسي مي آيد از غم هجر مکن ناله و فرياد که دوش زده ام فالي و فرياد رسي مي آيد اللهم عجل لولیک الفرج
اي نور يزدان، اي مهر بیکران اي فروغ بي پايان، اي خورشيد هميشه فروزان. توبيا تا ز پرتو رويت، شب تاريک سحر گردد، ورنه اي مهر تابان، بي تو هر لحظه تيره تر گردد. اللهم عجل لولیک الفرج
ای کاش شبی ظهور می کرد بهار از کوچه ی دل عبور می کرد بهار من زرد ترین قصه ی عشقم، ای کاش یک لحظه مرا مرور می کرد بهار اللهم عجل لولیک الفرج
تمام عمر بي لبخند سخت است به لبخند خودت سوگند، سخت است براي ديدنت تا جمعه بعد تحمل مي کنم، هر چند سخت است اللهم عجل لولیک الفرج
ای آشنای غربت جمعه ظهور کن یک مرتبه ز کوچه ما هم عبور کن حک شد به روی بال قنوت نمازمان این خواهش قدیمی آقا ظهور کن اللهم عجل لولیک الفرج
بيا براي فرج روز و شب دعا کنيم دل امام خويش را زخود رضا کنيم عزيز فاطمه، مهدي دلش پر زخون است بيا که بهر خدا از خدا حيا کنيم
اي منتهاي مهرباني،اي امام عصر،کدام روز فرشتگان،نام تو را برمأذنه ها فرياد مي زنند وکدام آدينه،تمام اهل زمين به قامت بلند عدالتت اقتدا مي کنند؟
خدایا تا به کی هجران مهدی به دستم حسرت دامان مهدی الهی هر بلا از حضرتش دور الهی، من بلا گردان مهدی