0

طرز تهیه ی بادمجان با دانه انار

 
mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 915

طرز تهیه ی بادمجان با دانه انار

طرز تهیه ی بادمجان با دانه انار

پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

مواد لازم :

 بادمجان  4 عدد متوسط
 شکر  دو قاشق غذاخوری
 انار ترش  یک پیمانه
 پیاز متوسط  دو تا سه عدد
 روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
آب 4/1 پیمانه
گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه


 

طرز تهیه :
ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.

پرتال قاره رتبه شماره یک تبلیغات و نیازمندی در ایران

سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

 

یک شنبه 26 آبان 1392  2:06 PM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها