یک پیش غذای ترد و اشتها آور که برای تزیین بشقاب های میگو و استیک، بسیار زیبا و مناسب است
یک پیش غذای ترد و اشتها آور که برای تزیین بشقاب های میگو و
استیک، بسیار زیبا و مناسب است
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
با این دستور به آسانی میتوانید پیاز حلقهای (پفدار و جذاب تهیه کنید. با این مقدار مواد میتوانید برا...ی 3 نفر پیاز حلقهای درست کنید. این پیازهای خوشمزه در مدت 45 دقیقه آماده سرو در کنار غذا میشود. برای درست کردن پیاز حلقهای با خمیر تمپورا به این دستور رجوع کنید.
به جای آب میتوانید خمیر را با دلستر ساده درست کنید.
مواد لازم:
پیاز درشت 2 عدد
آرد ¼ 1 پیمانه
نشاسته ذرت ½ پیمانه
تخممرغ درشت 1 عدد
بیکینگ پودر ½ قاشق مرباخوری (2 گرم)
نمک به میزان کافی
آب 350 میلیلیتر
روغن مایع گیاهی به میزان کافی برای سرخکردن
طرز تهیه:
کف یک دیس مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و آن را کنار می گذاریم. پوست پیازها را می گیریم و آنها را شسته و سپس به صورت حلقه ای برش می دهیم. در یک کاسه بزرگ، آب یخ می ریزیم و حلقه های پیاز را داخل آب یخ می ریزیم و می گذاریم 10 دقیقه بماند، سپس پیازها را از آب یخ در می آوریم و می گذاریم تا خشک شود. در یک کاسه بزرگ،تخممرغ آرد، نشاسته، بیکینگ پودر، نمک و آب را می ریزیم و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم. در یک ظرف فلزی با کفه ضخیم روغن سرخکردنی ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا دمای آن زیاد شود. حلقه های پیاز را داخل مایه می اندازیم و با کمک انگشتهایمان حلقه های پیاز را کاملاً با مایه آغشته می کنیم و سپس آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه داخل روغن داغ می اندازیم تا طلائی- قهوه ای شوند. حلقه های پیاز را روی دستمال می گذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود و در این حین روی آنها کمی نمک می پاشیم تا مزه دار شوند. بهتر است پیازها را یکی یکی سرخ کنیم تا بهم نچسبند( در صورت دلخواه مراجعه به جلوگیری از پاشیدن روغن). پس از اینکه تمام حلقه های پیاز آماده شدند، جعفری ها را با خمیر آغشته کرده و
داخل روغن داغ می اندازیم و بلافاصله در می آوریم.