مواد لازم:
آرد ۲لیوان
کره 3/4لیوان
کمی نمک
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری...
شکر ۱/۵ لیوان
پودر کاکائو3/4 لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
آب ۱لیوان
طرز تهیه:
ابتدا کره را کمی گرم میکنیم با شکر به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم(با همزن برقی)بعد تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده خوب هم میزنیم،حدود ۴ دقیقه بعد آب اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و در آخر تمام مواد خشک که با هم الک کردیم را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم زمان پخت ۳۵ دقیقست و درجه فر 160اما شما درزمان پخت بهتره بازهم چک کنید برای روی کیک؛۱۰۰ گرم شکلات گلکسی از نوع دارک (تیره) و ۱۰۰ گرم شکلات گلکسی از نوع معمولی بدون مغز را به روش بین ماری آب میکنیم،با هم مخلوط کرده ودرصورت تمایل اگرخواستید روی کیک شما براق شود ۱ قاشق روغن اضافه میکنیم میمالیم روی کیک که من این کارونکردم وبعدگذاشتم داخل یخچال تا خودشوبگیره