چگونه امتیاز سایت خودمان را در گوگل افزایش دهیم؟- قسمت دوم
در شرایطی که میلیون ها سایت و وبلاگ در اینترنت بر سر تصاحب جایگاه بالاتر در بین نتایج جست و جوگرها رقابت و مبارزه می کنند ، کسب رتبه در موتورهای جست و جو کار سخت و دشواری است و کسانی در این میان توفیق به دست می آورند که بر نحوه عملکرد موتورهای جست و جو آگاه باشند و خود را با اصول مورد نظر جست و جو گرها سازگار کنند .
8- استفاده از گروههای خبری:
فراموش نکنید که همه مطالب گروههای خبری و انجمن ها(FORUMS) در موتورهای جستجو ثبت میشوند. شرکت در مباحث این گروهها کمک زیادی به معرفی سایت شما به موتورهای جستجو خواهد کرد. در ضمن بخاطر داشته باشید که این مطالب برای مدتهای زیادی در این گروها باقی خواهند ماند.
9- ارائه محتوای با ارزش :
یکی از بهترین روشهای بازاریابی ( حتی بصورت سنتی آن) استفاده از تکنیک توصیه دوستان است. اگر شما در سایتتان به ارائه سرویسهای رایگان بپردازید، بازدیدکنندگان شما، توصیه سایت شما را به دوستانشان خواهند کرد. اینکار باعث افزایش کیلک بر روی سایت شما خواهد شد. بسیاری از افراد سایت شما را برای سرویسی که ارائه کرده است در سایتهای مختلف معرفی خواهند کرد. خب این یعنی کمک به افزایش رتبه سایتتان .
10- وبلاگ نویسی :
هنوز مطالبی که در وبلاگ سایتها نوشته میشود از اهمیت زیادی برخوردار هستند. علاوه بر اینکه این مطالب میتواند در ایجاد ارتباط بهتر با مشتری موثر باشد، تاثیر مثبتی در افزایش رتبه سایت شما در موتورهای جستجو خواهد داشت. سعی کنید از اسامی مناسب برای وبلاگ سایت و همچنین شاخهای که این وبلاگ درآن قرار دارد استفاده نمائید.
11- موتور جستجو به محتوا، از بالا به پایین اهمیت می دهد
موتورهای جست و جو صفحات شما را از بالا به پائین جست و جو می کنند برای همین است که عنوان صفحات، توضیحات و کلمات کلیدی اهیمت دارند . چنانچه بتوانید با حذف جدول ها و تصاویر مطالب خود را در قسمت های بالاتری از صفحه قرار دهید شانس شما در موتورهای جست و جو بالا خواهد رفت و در ضمن در حین نمایش نتایج جست و جو بخشی از مطالب شما برای بازدید کننده نمایان خواهد شد و او می تواند بفهمد که آیا مقاله شما با موضوع مورد نظر او مرتبط است یا خیر .
چنانچه مقاله ای می نویسید و مایلید که مقاله شما در نتایج جست و جو قرار گیرد بهتر است آن را در یک صفحه مجزا قرار دهید و در در قسمت نام صفحه عنوان مقاله را بنویسید (PAGE TITLE)
سعی کنید در تیتر و عنوان مقاله و یا گفتارتان از کلمات کلیدی به صورت کامل استفاده کنید شاید کمی ترکیب مشکل باشد اما در دست آوردن نتیجه مطلوب توسط موتورجستجو کمک شایانی میکند ، به ترتیب سعی کنید که کلمات مهم و کلیدی خود را در پاراگرافهای ابتدایی متن به کار ببرید .
12- لینکتان را ثبت کنید
لینک خود را در سایت هایی که قسمت ثبت لینک دارند حتما ثبت کنید ، بسیاری از وبسایتها و برخی وبلاگهای به صورت موضوعی و دایرکتوری و یا عمومی و .... لینک شما را رایگان درج می کنند . مهم نیست که وبلاگ یا وبسایت مذکور دارای مخاطب هست یا نه درج لینک سایت شما، یک لینک را به شمارهی لینک های شما نزد موتورجستجو اضافه می کند .
13- در دایرکتوری ها ثبت نام کنید
دایرکتوری ها یا همان وبسایتهایی که بصورت موضوعی لینکها را مجانی یا در ازاء مبلغ ناچیز ثبت می کند، مکان های مناسبی برای ثبت لینک وبلاگ شما هستند ، هرچند تاثیر چندانی در جذب مخاطب به سایت شما ندارند .
14- هر لینک ، افزایش رتبه نمی دهد !
رتبه شما با بالا رفتن تعداد لینک های شما افزایش نمی یابد بلکه رتبه شما زمانی افزایش می یابد که تعداد نمایش سایت شما در نتایج جست و جو افزایش یابد و مخاطبان بر روی لینک شما در موتورهای جست و جو کلیک نمایند .
برای فهم بهتر یک مثال می زنم : شما مطلبی در سایت خود تحت عنوان " آموزش وب " دارید . چنانچه کسی در گوگل و ... این عنوان را جست و جو کند و سایت شما را مرتبط با این عنوان بیابد و بر روی آن کلیک کند سایت شما در جست و جوی این عنوان رتبه بالاتری خواهد داشت . البته اگر تعداد زیادی مخاطب از این طریق به سایت شما برسند .
از اینرو ممکن است شما مطلبی در مورد اس ام اس رایگان بنویسید و رتبه پائین تری در موتورهای جست و جو کسب کنید . و شاید علت این امر این باشد که مطلب شما جاذبه زیادی برای مخاطب نداشته باشد چون مخاطب شما گزیده ای از مطلب شما را در نتایج جست و جو مشاهده می کند .
توضیح اینکه این نکته دست شما را نبندد در نهایت لینک را می گیرید ، اما رتبه به شما تعلق نمی یابد .
15- لینکها تاریخ مصرف دارند
این نکته را هیچ وقت فراموش نکنید : " هر لینکی تاریخ مصرفی دارد " مثلا لینکی را که یک سال پیش سایت دیگری به شما داده است هیچ نقشی در بالا بردن رتبه شما ایفا نمی کند ، زیرا موتورهای جست و جو به مرور لینک های قدیمی را حذف می کنند .
16- خودتان به خودتان لینک دهید
بهتر است در سایت خود به مقالات و مطالب خود چند بار لینک بدهید ، برای مثال می توانید عناوین مقالات سایت خود را درج کنید و خلاصه مقاله را در صفحه ای دیگر و متن کامل آن را در یک صفحه مجزا قرار دهید و یا اینکه در همان صفحه ای که متن کامل مقاله را قرار می دهید به عنوان مقاله لینک همان صفحه را بدهید .