آرد را در کاسهای ریخته و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد میکنیم...
مواد لازم برای شش نفر
آرد سه پیمانه
تخممرغ یک عدد
خمیرترش یک قاشق مرباخوری
کره دو قاشق سوپخوری
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و شکر از هر کدام یک قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
سیبزمینی آبپز متوسط چهار عدد
پیاز متوسط یک عدد
نعناع خشک یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
زرده تخممرغ و سیاهدانه به میزان لازم
طرز تهیه
* آرد را در کاسهای ریخته و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد میکنیم.
* تخممرغ، یک قاشق سوپخوری کره، روغن مایع، نمک و خمیرترش را که از قبل به همراه شکر در آب حل کردهایم، در حفره ریخته و شروع به ورز دادن میکنیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود و به دست نچسبد.
* پیاز را به صورت نگینی خرد کرده، سپس به همراه مابقی کره در تابه تفت میدهیم.
* سیبزمینیها را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. وقتی پیازها نرم شدند، سیبزمینی را افزوده و کمی تفت میدهیم. سپس نمک، فلفل و نعناع خشک را اضافه نموده، در آخر رب گوجهفرنگی را افزوده و تفت میدهیم.
* مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
* خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده، هر تکه از خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به صورت مستطیل باز میکنیم.
* از مخلوط سیبزمینی روی طول مستطیل ریخته و خمیر را لوله میکنیم. خمیر لوله شده را به قسمتهای شش سانتیمتری برش زده و در سینی فر چرب شده چیده و روی آنها را با زرده تخممرغ و سیاهدانه میپوشانیم.
* سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت 25 دقیقه قرار داده تا نانها بپزد.