نقل قول ali_kamali
سلام آقا محسن عزیز . خسته نباشی .
سلام علي جان ممنون شما هم خسته نباشي
باز هم تشکر میکنم از شما .
باز هم خواهش ميكنم از شما
آقا محسن این جمله رو تو اتاق چت وقتی با خانمت اومدی میدم نگاه کنی
((- راستی خانومتون از اینکه شما در اتاق چت حضور فعال دارید ناراحت نمی شن؟ اصلاً از چنین تاپیکی اطلاع دارند؟
نه اطلاع ندارن . به نظر من اکثرخانم ها به جنس خودشون خیلی حساسن بهتره بگم حسادت میکنن. یکی دو هفته دیگه اگه اینترنت خونه رو وصل کردم خانوادگی می شینیم پای اتاق چت))
1- چقدر میدی که اینکار رو نکنم ؟
دستم به دامنت نه ببخشيد شلوارت .تهديد ميكني عزيزم ؛ حالا شماره حسابتو بده كنار ميام
2- چند تا از دانشجوهای دختر شماره ایرانسل شما رو دارند ؟ چند نفر شماره همراه اول . آخه هرچی باشه دانشجویان وقتی فارغ التحصیل می شوند شما کارمندای امور دانشجویی مو رو از ماست می کشید و مجبور می کنید دانشجویان از دور ترین نقطه ایران بیان دانشگاه شما و برگردن
من خطمو 8 ساله دارم و تاكنون اصلا ايرانسل و اعتباري نداشتم . البته چون " يك قلب محبوبم من واسه همه اقشار طرفدارام بيشترن از مهنار افشار "
شماره منو بيشتر دانشجويان دارن البته خودم ندادم مسئول امور دانشجوئي دانشكده ها ميدن جهت رفع مشكل وام و ...
علي جان اكثر دانشجويان زمان ثبت نام يعني مهرماه براي تشكيل پرونده ميان شماره همراه رو ميدن تو سيستم ثبت ميكنيم يك ماه بعد مراجعه ميكنه اطلاعتشو چك ميكنيم مي بينيم شمارشو عوض كرده . ضمن اينكه چند ساله همه دانشگاهها به سيستم صندوق رفاه وصلند . دانشجو اگه فارغ التحصيل بندر عباس باشه ميتونيم بهش تسويه حساب بديم.
3- آیا لذت داره ارباب که همیشه واسه شما دانشجویان هستند از اذیت کنید یا امروز و فردا کنید ؟:
ارباب رجوع هاي ما همه دانشجو و يا دانش آموخته هستند .همه تحصيل كرده اند و پرمدعا. واي چه حالي ميده امروز فردا مي كنيم شوخي كردم قصد تعريف ندارم ولي انقدر من براي دانشجو كار كردم و ميكنم كه هر كسي كارش گره ميخوره مياد پيش من .
4- برخوردت با دانشجویان پسر بهتر است یا دختر ؟ چرا
جنسيت برام مهم نيست .مهم خدمت به خلقه . ولي اولويت رو به دانشجويان با ادب ميدم
5- چند بار دانشجوی که میاد پیش شما واسه تسویه حساب فرستادی شیرنی بخره ؟
اتفاقا امروز يك دانشجوي پزشكي (پسر) اومده بود براي انجام امور فارغ التحصيليش . ازآنجائي كه باهاش دوست بودم گفت تا شيريني نگيري كارتو انجام نميدم . قول داد شيريني بياره كارشو انجام دادم
موفق باشی . بابت دعای شما در مورد من نیز متشکرم
شما هم در كار و زندگي و ... موفق باشي . خواهش ميكنم عزيزم . فكر كنم از اون قسمت (همسر آينده) خيلي خوشت اومد . اي بلا