مواد لازم
بادمجان
سیب زمینی
پیاز
گوشت چرخ کرده
رب گوجه فرنگی
پنیر پیتزای رنده شده
سس سفید ( آرد + شیر + کره+نمک و فلفل سیاه )
بادمجان رو بعد از پوست کندن حلقه حلقه می کنیم و سرخ می کنیم.(قبل از سرخ کردن بهش نمک میزنیم و میذاریم بمونه تا تلخیش گرفته بشه، بعد میشوریمش و خشک می کنیم و سرخ می کنیم)
همینطور سیب زمینی رو هم پوست می کنیم و حلقه حلقه سرخ می کنیم.(حلقه ها نباید خیلی نازک یا خیلی کلفت باشن)
پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه می کنیم.وقتی که یه کم تفت خورد ادویه رو هم میریزیم.من خودم زردچوبه و کاری میریزم و کمی فلفل سیاه (اما میشه ادویه های دیگه ای رو هم باتوجه به طعمش بهش اضافه کرد). و بعد از اون رب گوجه فرنگی رو هم به مواد اضافه میکنیم و در نهایت یه مقدار آب میریزیم و میذاریم تا بجوشه (مقدار آب رو به اندازه ای میریزیم که سس خیلی شل نشه و نسبتا غلیظ باشه) => در واقع همون مایع ماکارانی که عمدتا استفاده میشه!
وقتی همه مواد آماده شدن؛ ته ظرفمون یک لایه سیب زمینی میچینیم و روش سس سفید میریزیم و یه لایه از مواد گوشتمون رو.بعد از اون یه کمی پنیر پیتزا روی گوشت میریزیم (میشه پنیر پیتزا رو توی مواد نریخت و همه رو برای روش استفاده کرد).بعد از اون بادمجان ها رو میچینیم و مجددا روش رو سس سفید و گوشت میریزیم.(بسته به علاقه خودتون و تعداد افراد میشه یک لایه دیگه هم بادمجان چید و این کار رو تکرار کرد )
روی لایه آخر آویشن میپاشیم و پنیر پیتزا رو میریزیم و توی فر میذاریم. (با توجه به اینکه فرها متفاوتن زمان پخت و دما فرق میکنه اما دمای فر حدود 180 درجه و 45 دقیقه تا یک ساعت هم زمان پخت مناسبه)