مواد کیک :
ارد :4 پیمانه
شکر:2 پیمانه
BP: دو ق س
کره:یک پیمانه
تخم مرغ:4 عدد درشت
ماست:1 و نیم پیمانه
پودر پوست پرتقال: 1 قاشق
مواد میانی:
گردو:1 پیمانه
دارچین:اقاشق سوپ خوری
شکر :2 قاشق سوپخوری
خرما: به میزان لازم(اینقدری که روی لایه اول با خرما بپوشونید)
سفیده از زرده جدا کنید و سفیده با کمی شکر بزنید تا سفید بشه بعد کره اضافه و هم می زنیم بعد شکر اضافه و بهم می زنیم بعد زده تخم مرغ و پوست پرتقال اضافه و بهم می زنیم بعد ارد الک شده با بکینگ پودر کم کم اضافه و هم می زنیم و در اخر ماست اضافه می کنیم بعد تو قالب که چرب کردیم نصف مواد رو می ریزیم بعد روش خرما، دارچین، کنجد شکر گردو می ریزیم و بقیه مواد روی اینا می ریزیم. خواستین می تونید روش هم از خلال بادام یا گردو دیگه هر چی خودتون دوست داشتین برای تزئین استفاده کنید.
کیک بیشتر از 30 دقیقه نباید تو فر باشه دیگه حداکثر 35 دقیقه، در ضمن با دمای 225 درجه
در ضمن اصن از وانیل استفاده نکنید، از هل و گلاب استفاده کنید
دارچین و با شکری که تو دستور برای مواد میانی اومده قاطی کنید
اگه خرما ها خیلی سفت بودن بزارینشون تو فر تا گرم بشن و راحت تر باز بشن موقع چیدنشون روی لایه اول هم کافیه با انگشتاتون کمی از هم بازشون کنید و بزارینشون رو لایه اول...