0

طرز تهیه کالباس خونگی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

طرز تهیه کالباس خونگی

مواد لازم: با این مقدار 1کیلو کالباس تحویل میگیرید.

300گرم مرغ
200 گرم سویا مکسوی با طعم دودی
1فنجان گوشت چرخ کرده
1ق غ پودر شیر خشک نیدو
2 ق آردسفید
1ق پودر سوخاری فلفلی هانی کارا
3 تا زرده تخم مرغ
3-2 ق روغن مایع
چند حبه یخ
2حبه سیر
این ادویه ها :

فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری

نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه مي تونه كم و زياد بشه چون خیار شور اضافه کردم نمک نریختم.

دارچین : 1/3 قاشق مربا خوری

زنجبیل : 1/5 قاشق مربا خوری نریختم

هل : نصف قاشق مربا خوری

میخک : نوك قاشق مرباخوري

جوز هندی : قدري بيشتر از ميزان گفته شده براي ميخك

آويشن: 1/4 قاشق مرباخوري
6 عدد قارچ خرد شده
2 عدد هویج متوسط نیم پز خرد شده
10-12 عددباقلا سبز(جای پسته که کم یابه)
2 عدد خیار شور خرد شده

طرز تهیه:
بعد از خیس کردن سویا وآبکش کردنش(سعی بشه کاملا آبش رو بگیرید) با مرغ وگوشت میکس می کنیم.سپس با 3 زرده نخم مرغ ،روغن مایع،ادویه ها مخلوط کرده ،خب راحت نشد میکس کرد با کوشکوب برقی این عمل به خوبی انجام شد.
مایه رو دوقسمت کرده وهر قسمت را در روی کیسه نایلونی ویا سلفون(از کیسه های تنورک استفاده کردم هم در مقابل حرارت مقاومه وهم بهداشتیه) باز کرده باقلا ،خیار شور،هویج،قارچ ویخروریخته محکم وپرس شده می بندیم بطوریکه وقتی خواستیم در قابلمه آب جوش بذاریم آب به داخلش نفوذ نکنه.بعضی ها داخل سلفون وبعد دورش فویل میگیرن
رول های اماده شده رو در قابلمه که آبش در حال جوشیدن هست به مدت 30-45 دقیقه میذاریم.1ساعت گذاشتم.



بعد از این که سرد چند ساعت تو یخچال بمونه که کاملا جابیفته.5-6 ساعت حتی یک شب




بسیار بسیاااااار خوشمزه و تا حدود 90%طعمش مثل کالباسای بیرونه.

یک شنبه 19 آبان 1392  12:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها