این روزا تواین فکرم اگه یه شب که وقتی میریم هیئت عزاداری دم دردونفر اونجا باشند یکی ازسپاه امام حسین (ع)ودیگری ازسپاه یزید کدومشون دستمونومیگیرند.
مثلا جوان رشیدامام حضرت علی اکبراونجاباشه بهمون چی میگه ؟
یاازسپاه یزیدیان بهم نمیگه بیابریم توکه ازمایی اینجاچی کارمیکنی هرکاری که ماکردیم توهم انجام داد ی حالا می خوای بری اینجا توکه توعروسیا شراب می خوری ،سرکوچه هاچشم چرونی میکنی ،توکه ربامی خوری ،توکه گوشیت پراز عکس وفیلم وپیام منحرفه ،هزارتاگناه دیگه داری اینجا می خوای بری ...بیابریم توهم ازمایی!!توکجااینجاکجا............
ما میگیم عاشق حسینیم ودوسش داریم میریم هیئتو برسروسینه میزنیم تاایام عزاداری تموم بشه .
حالاهم دوست دارم بدونم که ازکدوم سپاه میان دستمونو بگیرن؟
ازسپاه امام حسین(ع) یاسپاه یزید؟
من که دوست دارم حربن ریاحی بیادبگه بیابریم توکه عاشق حسینی حالا قبلاهرچی بودی بزارکناروتوبه کن و بیابریم تودیگه ازاین به بعدازمایی بیاوبه سپاه حسین بپیوندوتا آخروفادارش باش...............
این سوالیه که خیلی دوست دارم جوابشوبگیرم.
مگه میشه ادعای عاشقی حسینو داشت امادرسپاه یزیدگام برداشت نه چنیین چیزی امکان نداره یابایدحسینی بودویایزیدی،این دوباهم نمیتونن باشن .
چه طورمیشه شراب خوردوچشم چرونی کردوهزارتاگناه دیگه اما ادعای حسینی بودن کرد.
نه حسینی بودن ودرسپاه حسین بودن یه چیزمی خوادواونم بندگی خالصانه خداست نه سرکشی دربرابرخدا.
عاشق حسین بودن یعنی دل ازدنیابریدن .........
درسپاه حسین بودن یعنی زیربارستم نرفتن.........
یعنی درراه خداازخود گذشتن.............
دوستانیکه این مطلبومیخونن دوست دارم یه لحظه هم که شده به این سوال فکرکنیم که واقعا ما توکدوم سپاه قرارداریم .
سپاه امام حسین (ع)یاسپاه یزیدیان؟
<<خدایا توفیق ده حسینی باشیم وحسینی بمانیم.>>