نقل قول nargesi
در جواب دوستانی ک با قاطعیت ب سؤال دو پاسخ مثبت دادن...
مثل اینکه شما فقط ظاهر امرو نگا میکنین!
1- شرکت در مجالس مذهبی: ب نظرتون چن درصد مردم با نیت الهی میرن مسجد؟! فک نمکنید بیشترشون از روی ریا و فقط واس اینکه مردم بگن بله فلانیم مسجد میره، میرن مسجد؟! یا واس اینکه بگن فلانیم نماز جمعه میره، میره نماز جمعه؟!
2- آموزش های دینی: اگه اسلامی بودن فقط ب تدریسه، پس کشورمون کاملا اسلامیه!!! چون هم تو مدارس، قرآن تدریس میشه و هم ماه رمضون، طرح ختم قرآنه و خیلی آموزشای دیگه... ب نظرتون چن درصد مردم ب خود قرآن و دستوراتش عمل میکنن؟!!!
3- تقوا و دین داری: باتوجه ب افزایش گناهانی مث احتکار، دروغ، قسم دروغ، بيتوجهي اکثر خانوما ب حجاب و درواقع بی حجابی، بيتوجهي اکثر آقایون نسبت به رعايت اصول اخلاقي، یأس، افزایش شرابخواری، دزدی، حرامخواری و خیلی گناهان کوچیکو بزرگ دیگه ک اصلا ب چشمونم نمیاد مث غیبت، تهمت، نگاه حرام و... ب نظرتون جائی واس دینداری میمونه؟!!!
بله، هستن کسانی ک شیطان هنوز نتونسته لطمه ای ب ایمانشون وارد کنه و یا کسانی ک یه مقدار اندک از زندگی الهی فاصله گرفتن؛ ولی واقعا درصدشون انقدری بالا هست ک بگیم جامعمون کاملا اسلامیه یااینکه ی حدی از اسلامی بودن دور شده؟!!!
سلام خدمت راسخونی عزیز
شما از کجا میدونید اکثرشون با نیت ریا میرن مسجد
دوما من تا حالا تو روزه هایی که شرکت کردم همه گفتن که شرکت تو مجلس حسین خودش انسان رو به سمت اسلام میاره حتی با ریا باشه
مثلا داستان معروف دو تا جوونی که واسه شوخی اومده بودن تو مجلس امام حسین (ع) دوتا استکان جابجا کردن و بعدش خواب امام رو دیدن و متوحل شدن ( خواب دیدن که امام حسین (ع) همین جابجا کردن استکان که با نیت الهی نبود رو هم قبول کرده )
و تا جایی که من میدونم هر کسی هم حتی با نیت ریا نمیتونه بره نماز جمعه یا زیارت و ...
در مورد نکته دومی که گفتید آموزش های مذهبی به نظر منم کافی نیست ولی همین که هست یعنی ما هنوز اسلام رو فراموش نکردیم ما تلاشمون رو میکنیم شیطان هم تلاشش رو میکنه اینکه بعدش کی پیروز میشه دلیل نمیشه ما اسلام رو فراموش کردیم
حتی تو زمان پیامبر و ائمه هم یاران پیامبر و ائمه گناه میکردن وگرنه به یارانشون هم میگفتن معصوم
شما دارید یه طرفه قضاوت می کنید منظورم نکته سوم شما هست
نمیگم این حرفایی که زدید اشتبا هستش
ولی شرایط رو هم نگاه کنید
ماهواره
شرایط فرهنگی که داره تحمیل میشه
وضعیت اقتصادی
و ....
تو این شرایط خیلی بد الان خیلی ها هستن که چادر دارن دروغ کم میگن یا نمیگم تهمت نمیزنن و ....
و این در حالی هستش که امامشون رو ندیدن و معجزه از امامشون ندیدن و ....
این یعنی ایمان واقعی
درسته اشتباهاتی هم انجام میشه ولی این دلیل نمیشه که بگیم بخاطر این اشتباهات دیگه اسلام تموم شده