0

مبحث بیست و چهارم طرح صالحین: زندگی اسلامی،ایرانی

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:مبحث بیست و چهارم طرح صالحین: زندگی اسلامی،ایرانی

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 21 آبان 1392  9:03 PM
تشکرات از این پست
prompet ali_kamali
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول omiddeymi1368

چقدر این مبحث سوت و کوره!!!! 

این نتیجه محدود کردن کاربران فقط برای پاسخگویی به دو سؤال است. اما مباحث قبلی این ضعف رو اصلاً نداشت و خیلی پر رنگ تر و بهتر برگزار میشد. اطلاعات آدم هم می رفت بالا. اینجوری هیچ فایده ای نداره و اصلاً چیزی بدست نمیاد.

سلام

کمی هم به این موضوع توجه کنید که این مبحث مصادف شد با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان  و یاران با وفایش

پس محدود کردن بهانه خوبی نشد

و از اینکه شما هم این قدر به تذکرات اهمیت میدهید! کمال سپاس را دارم.

سه شنبه 21 آبان 1392  11:35 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 558

یه کم اگه به اطرافمون نگاه کنیم ... می بینیم که ما ایرانی ها یه جور دیگه بودیم ، حیف ماها نیست ! 

ما 4 برابر میانگین جهانی با تلفن‌های ثابت و همراه حرف می‌زنیم

امـــــــا 

یک چهارم میانگین جهانی زمان برای مطالعه صرف می کنیم

جمعه 24 آبان 1392  3:15 PM
تشکرات از این پست
zahra7720 omiddeymi1368 ali_kamali
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی

یک و‌ نیم برابر میانگین جهانی زمان برای کارکردن صرف می کنیم

امـــــــا 

یك‌چهارم سرانه جهانی به طور مفید کار مکنیم

جمعه 24 آبان 1392  3:17 PM
تشکرات از این پست
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی

ما چهار برابر استانداردها نوشابه می‌ خوریم

اما

یک سوم اروپایی‌ها شیر می‌نوشیم

اطلاعات بیشتر     http://bashgah.tebyan.net/newindex.aspx?pid=201890

جمعه 24 آبان 1392  3:24 PM
تشکرات از این پست
zahra7720
zahra7720
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 642

سلام

در مورد سوال اول نظرم اینه که تا حد زیادی الان ایرانی بودنمون حفظ شده چونکه مردم  هر کشوری  خصلت ها ی مشترکی  دارند که نسل به نسل انتقال پیدا می کنه و به اون معروفند   مثلا ایرانی ها از قدیم به  مهربانیت و خونگرمی , مهمان نوازی و اتحادو... معروف بوده و الانم هستند. متاسفانه در مواردی هم احساس شده که ما الگوهای بیگانه رو با توجه به خوب بودن الگوهای خودی  پیش روی خودمون قرار داده و اصالت خودمون رو حفظ نکردیم .مثل مسایلی مثل حجاب و...(حجاب یک مسئله صرفا دینی نیست ,ازابتدای  خلقت بشر انسان به پوشش احتیاج داشته )

در مورد سوال دوم هم نظرم اینه که تاحدی  از زندگی اسلامی دور شدیم ,اما خدا رو شکر به خاطر داشتن یک کشوراسلامی در خیلی از زمینه ها هنوز داریم اسلامی پیش می ریم.

مثل آموزش های دینی,مجالس مذهبی و ....

یا علی مدد

الهی داغ محبتت را بر دل هر که نهادی 

خرمن وجودش را به باد نیستی در دادی 

جمعه 24 آبان 1392  3:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ali_kamali
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

در جواب دوستانی ک با قاطعیت ب سؤال دو پاسخ مثبت دادن...

مثل اینکه شما فقط ظاهر امرو نگا میکنین!

1- شرکت در مجالس مذهبی: ب نظرتون چن درصد مردم با نیت الهی میرن مسجد؟! فک نمکنید بیشترشون از روی ریا و فقط واس اینکه مردم بگن بله فلانیم مسجد میره، میرن مسجد؟! یا واس اینکه بگن فلانیم نماز جمعه میره، میره نماز جمعه؟!

2- آموزش های دینی: اگه اسلامی بودن فقط ب تدریسه، پس کشورمون کاملا اسلامیه!!! چون هم تو مدارس، قرآن تدریس میشه و هم ماه رمضون، طرح ختم قرآنه و خیلی آموزشای دیگه... ب نظرتون چن درصد مردم ب خود قرآن و دستوراتش عمل میکنن؟!!!

3- تقوا و دین داری: باتوجه ب افزایش گناهانی مث احتکار، دروغ، قسم دروغ،  بي‌توجهي اکثر خانوما ب حجاب و درواقع بی حجابی،  بي‌توجهي اکثر آقایون نسبت به رعايت اصول اخلاقي، یأس، افزایش شرابخواری، دزدی، حرامخواری و خیلی گناهان کوچیکو بزرگ دیگه ک اصلا ب چشمونم نمیاد مث غیبت، تهمت، نگاه حرام و... ب نظرتون جائی واس دینداری میمونه؟!!!

بله، هستن کسانی ک شیطان هنوز نتونسته لطمه ای ب ایمانشون وارد کنه و یا کسانی ک یه مقدار اندک از زندگی الهی فاصله گرفتن؛ ولی واقعا درصدشون انقدری بالا هست ک بگیم جامعمون کاملا اسلامیه یااینکه ی حدی از اسلامی بودن دور شده؟!!!

جمعه 24 آبان 1392  9:46 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 omiddeymi1368 ali_kamali
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

دوست  عزیز توجه شما را به پست کاربر عزیز hosinm جلب می کنم و پیشنهاد می کنم سعی کنید از دو پهلو صحبت کردن پرهیز کنید

مثل این گزینه سوال اول با توجه به سوال دومتون یجور شیطنته چون جمهوریه ما اسلامی هست

چون باعث ایجاد ذهنیت در کاربران عزیز راسخون نسبت به ایجاد کننده مبحث می شود

هرچند که قصد تهمت زدن نداشته و نظر شخصی خود را بیان کرده باشید.

و بهتر می بینم که ادامه بحث را اگر مطلبی هست  به صورت پیام به صندوق پیام من ارسال نمایید

با سپاس فراوان

دوست خوبم   پیشنهادم این است دوباره پاسخم را بخوانید...

پاسخ شما همان مطلب ارسالی اولم هست منتهی شما خوب نخواندید و برداشت ناصحیح کرده اید

باتشکر

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

جمعه 24 آبان 1392  10:46 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 omiddeymi1368 ali_kamali
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

نقل قول nargesi

در جواب دوستانی ک با قاطعیت ب سؤال دو پاسخ مثبت دادن...

مثل اینکه شما فقط ظاهر امرو نگا میکنین!

1- شرکت در مجالس مذهبی: ب نظرتون چن درصد مردم با نیت الهی میرن مسجد؟! فک نمکنید بیشترشون از روی ریا و فقط واس اینکه مردم بگن بله فلانیم مسجد میره، میرن مسجد؟! یا واس اینکه بگن فلانیم نماز جمعه میره، میره نماز جمعه؟!

2- آموزش های دینی: اگه اسلامی بودن فقط ب تدریسه، پس کشورمون کاملا اسلامیه!!! چون هم تو مدارس، قرآن تدریس میشه و هم ماه رمضون، طرح ختم قرآنه و خیلی آموزشای دیگه... ب نظرتون چن درصد مردم ب خود قرآن و دستوراتش عمل میکنن؟!!!

3- تقوا و دین داری: باتوجه ب افزایش گناهانی مث احتکار، دروغ، قسم دروغ،  بي‌توجهي اکثر خانوما ب حجاب و درواقع بی حجابی،  بي‌توجهي اکثر آقایون نسبت به رعايت اصول اخلاقي، یأس، افزایش شرابخواری، دزدی، حرامخواری و خیلی گناهان کوچیکو بزرگ دیگه ک اصلا ب چشمونم نمیاد مث غیبت، تهمت، نگاه حرام و... ب نظرتون جائی واس دینداری میمونه؟!!!

بله، هستن کسانی ک شیطان هنوز نتونسته لطمه ای ب ایمانشون وارد کنه و یا کسانی ک یه مقدار اندک از زندگی الهی فاصله گرفتن؛ ولی واقعا درصدشون انقدری بالا هست ک بگیم جامعمون کاملا اسلامیه یااینکه ی حدی از اسلامی بودن دور شده؟!!!

سلام خدمت راسخونی عزیز

شما از کجا میدونید اکثرشون با نیت ریا میرن مسجد

دوما من تا حالا تو روزه هایی که شرکت کردم همه گفتن که شرکت تو مجلس حسین خودش انسان رو به سمت اسلام میاره حتی با ریا باشه

مثلا داستان معروف دو تا جوونی که واسه شوخی اومده بودن تو مجلس امام حسین (ع) دوتا استکان جابجا کردن و بعدش خواب امام رو دیدن و متوحل شدن ( خواب دیدن که امام حسین (ع) همین جابجا کردن استکان که با نیت الهی نبود رو هم قبول کرده )

و تا جایی که من میدونم هر کسی هم حتی با نیت ریا نمیتونه بره نماز جمعه یا زیارت و ...

در مورد نکته دومی که گفتید آموزش های مذهبی به نظر منم کافی نیست ولی همین که هست یعنی ما هنوز اسلام رو فراموش نکردیم ما تلاشمون رو میکنیم شیطان هم تلاشش رو میکنه اینکه بعدش کی پیروز میشه دلیل نمیشه ما اسلام رو فراموش کردیم

حتی تو زمان پیامبر و ائمه هم یاران پیامبر و ائمه گناه میکردن وگرنه به یارانشون هم میگفتن معصوم

شما دارید یه طرفه قضاوت می کنید منظورم نکته سوم شما هست

نمیگم این حرفایی که زدید اشتبا هستش

ولی شرایط رو هم نگاه کنید

ماهواره

شرایط فرهنگی که داره تحمیل میشه

وضعیت اقتصادی

و ....

تو این شرایط خیلی بد الان خیلی ها هستن که چادر دارن دروغ کم میگن یا نمیگم تهمت نمیزنن و ....

و این در حالی هستش که امامشون رو ندیدن و معجزه از امامشون ندیدن و ....

این یعنی ایمان واقعی

درسته اشتباهاتی هم انجام میشه ولی این دلیل نمیشه که بگیم بخاطر این اشتباهات دیگه اسلام تموم شده

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

شنبه 25 آبان 1392  1:00 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesi ali_kamali
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

نقل قول hoseinh1990

شما از کجا میدونید اکثرشون با نیت ریا میرن مسجد

شما از کجا میدونین اکثرشون با نیت ریا نمیرن.... چیزی ک دیدمو گفتم! مخصوصا آقایون بیشتر اینطورین!

دوما من تا حالا تو روضه هایی که شرکت کردم همه گفتن که شرکت تو مجلس حسین خودش انسان رو به سمت اسلام میاره حتی با ریا باشه

مثلا داستان معروف دو تا جوونی که واسه شوخی اومده بودن تو مجلس امام حسین (ع) دوتا استکان جابجا کردن و بعدش خواب امام رو دیدن و متوحل شدن ( خواب دیدن که امام حسین (ع) همین جابجا کردن استکان که با نیت الهی نبود رو هم قبول کرده )

گفتم اکثرشون نه همشون ک اینا جزء همون حداقل میشن! نکته بعدی اینکه من کلی گفتم نه صرفا ایام محرم و مخصوصا ده روز اول محرم!!! ( حالا ک درمورد امام حسین گفتین اینم بگم ک طرف ما معمولا افرادی علمو بلند میکنن ک درظاهر آدمای فاسقی هستن! و صرفا واس خودنمائی این کارو میکنن، ( این حرفا رو از خودم درنمیارم... دیدم ک میگم)لابد باز میخواین بگین از دل آدما خبر ندارین و ازین حرفا؛ درصورتی ک محاله کسی دلش پاک باشه ولی تو ظاهرش، اعمال و کردارش نمود نکنه... درواقع کم پیش میاد.

و تا جایی که من میدونم هر کسی هم حتی با نیت ریا نمیتونه بره نماز جمعه یا زیارت و ...

بازم میگم چیزی ک من دیدمو گفتم... دقیقا عین جملاتیو ک گفتنو آوردن، ک فقط واس اینکه مردم بگن طرف مسجدیه میرن مسجد و اتفاقا با همین نیتم رفتن!!!

در مورد نکته دومی که گفتید آموزش های مذهبی به نظر منم کافی نیست ولی همین که هست یعنی ما هنوز اسلام رو فراموش نکردیم ما تلاشمون رو میکنیم شیطان هم تلاشش رو میکنه اینکه بعدش کی پیروز میشه دلیل نمیشه ما اسلام رو فراموش کردیم

صرف آموزش یعنی کشورمون اسلامیه؟!!! پس کی باید ب فرامین قرآن عمل کنیم؟!!!

حتی تو زمان پیامبر و ائمه هم یاران پیامبر و ائمه گناه میکردن وگرنه به یارانشون هم میگفتن معصوم

گناه میکردن عذابشم دیدن!!! اون موقع دوران جاهلیت بود، الآنم پس ادامه دوران جاهلیته!!! صرف اینکه گناه میکردن، دلیل نمیشه این گناهان فاحشو ب حساب معصوم نبودن آدما بذاریم!!!گناه داریم تا گناه... ببینید الآن چ گناهانی زیاد شده!

شما دارید یه طرفه قضاوت می کنید منظورم نکته سوم شما هست

نمیگم این حرفایی که زدید اشتبا هستش

ولی شرایط رو هم نگاه کنید

ماهواره

شرایط فرهنگی که داره تحمیل میشه

وضعیت اقتصادی

و ....

تو این شرایط خیلی بد الان خیلی ها هستن که چادر دارن دروغ کم میگن یا نمیگم تهمت نمیزنن و ....

و این در حالی هستش که امامشون رو ندیدن و معجزه از امامشون ندیدن و ....

این یعنی ایمان واقعی

ببینید جملات منو دقیق نخوندید... پاراگراف آخرمو دوباره بخونید، گفتم بله هستن کسایی ک هنوز پاکن و پاک موندن ولی تعدادشون خیلی کمه...

درسته اشتباهاتی هم انجام میشه ولی این دلیل نمیشه که بگیم بخاطر این اشتباهات دیگه اسلام تموم شده

خداوند خودش فرموده حافظ و نگهدار دین اسلام هست پس اسلام هیچ وقت تموم نمیشه.... ولی تو کشور ایران ک دم از اسلامو مذهب میزنن خیلی کمرنگ شده! بازم میگم کمیتو نگا نکنین  کیفیتو مدنظر قرار بدین!

درآخر هم امیدوارم من اشتباه کرده باشم و کشورمون اسلامی مونده باشه!

آیه قرآن: و از ميان مردم کسانی هستند كه خدا را فقط به حرف[و بدون عمل] مى‏پرستد پس اگر خيرى به او برسد بدان اطمينان يابد و چون بلايى بدو رسد روى برتابد در دنيا و آخرت زيان ديده است اين همان زيان آشكار است.حج/11

شنبه 25 آبان 1392  1:25 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hoseinh1990 ali_kamali
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

من قبول دارم گناه خیلی زیاد شده

حتی گناه از اون مواری که شما گفتید بدتر هم هست

اما باز هم ایران اسلامی هست چرا

چون 4 سال پیش در جواب بی حرمتی یه سری ادم جاهل چه حماسه ای خلق کردند ملت ایران

چون عاشق اما حسین (ع) هستند

من خودم هم ادم هایی که میگید رو دیدم و میفهمم چی میگید ولی خود امام حسین طبق اون داستان همین عمل اونها رو قبول میکنه

تو روزه ها بارها شنیدم همین که ما از خجالت بعضی از گناه ها رو انجام نمیدیم یا بخاطر حرف مردم کار خوبی رو انجام میدیم خودش خیلی خوبه ولی خیلی خیلی خوبتر میشه

که برای رضای خدا باشه

پس ببینید همین اعمال با ریا هم میتونه نقطه آغازی باشه برای اینکه اعمالمون برای رضای خدا باشه

همون دخترای بی حجاب یا پسرای لات من میشناسم که شاید اعمالشون از خیلی از دخترای چادری بهتر باشه از خیلی از پسرای مذهبی بهتر باشه

ولی فقط واسه یه احساس جوانی ساده و احساس غرور این وضعیت اخلاقی رو انتخاب کردن که یه تلنگر واسشون کافیه که اعمالشون واسه خدا بشه

ایران کاملا اسلامی نیست ولی هنوز اسلامی هست

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

شنبه 25 آبان 1392  2:48 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesi ali_kamali
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

امتیازات مبحث 24 طرح صالحین: زندگی اسلامی،ایرانی

با سلام و عرض پوزش  بابت تاخیر ایجاد شده  از همه عزیزان به خصوص روابط عمومی

لیست امتیازات مبحث 24 طرح صالحین (زندگی اسلامی،ایرانی)

امتیازات درخواستی تقدیم گردید

روابط عمومی راسخون

لیست کاربران امتیازات
hoseinh1990 50
nargesi 50
zahra7720 40
muhammad_mahdi 40
omiddeymi1368 50
mohsen_alavi 50
rbahar91 50
yarabyarabyarab 50
hosinm 50
mina_k_h 50
farshon 50
smm352 50

شنبه 25 آبان 1392  3:07 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mina_k_h ravabet_rasekhoon ali_kamali farshon rashon prompet
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

ضمن عرض سلام و ادب

از تمامی عزیزان به ویژه روابط عمومی بابت تاخیر پیشامده عذرخواهی میکنم .همچنین از کاربر  و دوست عزیز prompt تشکر و قدر دانی میکنم  مبحث کاربردی و زیبایی رو ایجاد کردن . کاربر مذکور بابت ایجاد و مدیریت مبحث 250 امتیاز به عنوان هدیه دریافت میکنند . از کاربر مذکور میخواهم که هرچه زودتر چکیده مطالب را ارسال کنند

شنبه 25 آبان 1392  3:13 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon ali_kamali farshon prompet
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

تشکر از مدیر و شرکت کنندگان محترم در مبحث 24 طرح صالحین: زندگی اسلامی،ایرانی

ضمن عرض سلام و ادای احترام

در پایان این مبحث مفید و کاربردی از کلیه مشارکت کنندگان محترم، مدیرگرامی تالار جناب "09303495228" و ایجاد کننده و مدیر مبحث24، راسخونی محترم  "prompet" ،  تقدیر و تشکر نموده، از درگاه خالق یکتا برای یکایک این عزیزان  آرزوی سرافرازی، موفقیت و سلامتی داریم.

امیدواریم  مباحث مطرح شده توانسته باشد نقش خود  را در راستای تعالی علمی، فرهنگی، مذهبی و معرفتی دوستان در مسیر متعالی معارف اهل بیت علیهم السلام  ایفا نماید.

یا حق

با ما همراه باشید....

یک شنبه 26 آبان 1392  8:32 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h ali_kamali nazarianali farshon prompet
دسترسی سریع به انجمن ها