0

ماه رجب، ماه امنیت از غضب الهی

alihakimi
alihakimi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 83

ماه رجب، ماه امنیت از غضب الهی

آیت الله ملکی در کتاب المراقبات در رابطه با ماه رجب به عنوان یکی از ماه های حرام می فرمایند: در ماه های حرام خداوند آن چنان غضبش فروکش می کند که حتی بر دشمنان هم آن غضب  فروکش می کند، لذا در ماه حرام اگر دشمنتان، یعنی دشمن اسلام هم به شما حمله نکند، در این ماه باید ترک مخاصمه کرد. دشمن اسلام اگر حمله نکند، یعنی اگر جهاد دفاعی نباشد باید ترک مخاصمه کرد. یعنی غضب خدا در این ماه این طوری است. مگر غضب خدا بر دشمنان خدا جاری نیست؟ ولی این ماه این قدر عجیب است که خداوند می فرماید: باید به دشمنان خدا هم امنیت بدهید. این یعنی چه؟ یعنی شرایط غیبی این ماه ما را در شرایطی قرار می دهد که عامل فاصله گرفتن و دور افتادن ما از مقام غیبی ملکوت که همان غضب خداست، در این ماه در صحنه نیست و لذا در چنین شرایطی زمینۀ ارتباط ما با خدا شدیداً فراهم است. به همین جهت است که می فرماید: هرکسی مرا بخواند استجابت می کنم. یعنی تو در این ماه در هر شرایطی از گناه هستی، اگر آمدی، هرچه بگویی به سرعت اجابت می شود.

پنج شنبه 16 آبان 1392  10:19 PM
تشکرات از این پست
majidk57
majidk57
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

پاسخ به:ماه رجب، ماه امنیت از غضب الهی

این الرجبیون؟

پیامبر اسلام(ص) فرمود: خداوند متعال می‌فرماید «من این ماه(رجب) را وسیله ارتباط بین خود و بندگانم قرار داده‌ام. پس هرکس به آن چنگ زند، به من مى‌رسد».

دوستان عزیز از فضائل این ماه غافل نشویم . . . و اندک اندک خود را برای ماه مهمانی خدا(رمضان) آماده کنیم...

برای اینکه إن شاء الله جزو رجبیون باشیم، ادامه مطلب را بخوانیم.

این الرجبیون؟

برگرفته شده از ahlolbait.blog.ir

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393  2:37 PM
تشکرات از این پست
majidk57
majidk57
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

پاسخ به:ماه رجب، ماه امنیت از غضب الهی

« لیلة الرغائب » (شب عطا و بخشش) را از دست ندهید

اولین پنجشنبه و شب جمعه ماه رجب را «لیلة‌الرغائب»؛ یعنی «شب عطا و بخشش بسیار» می‌نامند.

تا فرصت از دست نرفته، با هم اعمال بسیار مهم و با فضیلت شب جمعه این هفته را مرور می‌‌کنیم...

« لیلة الرغائب » (شب عطا و بخشش) را از دست ندهید

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393  2:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها