مواد لازم برای دو پیتزا در قالب 25 سانتی :
میگوی پاک کرده |
300 گرم |
پیازخرد شده |
1عدد متوسط |
گوجهفرنگی خردشده |
2 عدد متوسط |
فلفل دلمهای سبز خردشده |
1عدد متوسط |
قارچ ورقه ورقه شده |
100گرم |
سس پیتزا(طرز تهیه آن در پایین آمده است) |
بهمقدار لازم |
پنیر فیلا فیلا رنده شده |
350 گرم |
زیتون بدون هسته |
6- 5 عدد |
سیر رنده شده |
2حبه |
نمک و فلفل و ارگانو |
بهمیزان لازم |
روش تهیهی پیتزای میگو:
خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس بهترتیب: پیاز، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید. فر را از قبل روی حرارت 180 درجهی سانتیگراد گرم کنید و ظرف پیتزا را بهمدت 15 دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و مدت 10 دقیقهی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.
مواد لازم برای سُس پیتزا:
رب گوجهفرنگی |
1پیمانه |
آویشن |
1 قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز |
نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
نصف قاشق چایخوری |
جوزهندی |
1 قاشق چایخوری |
دارچین |
1 قاشق چایخوری |
شکر |
2 قاشق سوپخوری |
سرکه |
نصف پیمانه |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
پودر سیر |
نصف قاشق چایخوری |
ادویهی کاری |
1 قاشق چایخوری |
هل |
نصف قاشق چایخوری |
روغن مایع |
2 قاشق سوپخوری |
روش تهیه سُس :
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
آب گرم |
1پیمانه |
خمیرترش |
1قاشق سوپخوری |
آرد سفید گندم |
3- 5/2 پیمانه |
شکر |
1قاشق چایخوری |
نمک |
1قاشق چایخوری |
روش تهیهی خمیر:
آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسهای که چرب نباشد، مخلوط کنید و بهمدت 10 دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد). سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کردهاید باز کنید.