مقدار این غذا بستگی به تعداد افراد خونه داره ولی در ازای هر لیوان برنج تقریبا از نصف کمتر لوبیا چشم بلبلی ،
1-لوبیا ی خیس شده رو میذاریم بپزه بعد آب اون رو خالی کرده با برنج خیس کرده در قابله ریخته باهم می جوشانیم.تا برای آبکش آماده بشه.
2-از قبل 2تا سیب زمینی تقریبا متوسط(بستگی به بزرگی ظرف برنجتون داره) رو با دنده درشت رنده کرده بدون اینکه شسته بشه(برای اینکه لعاب سیب زمینی از بین می ره وخاصیت انسجامش رو از دست می ده)در قابلمه ای که روغن داغ کردم ریختم.
پیاز سرخ شده همراه با گوشت تفت داده شده با مقداری شوید خشک یا تازه خورد شده وادویه شوید پلو رابعد از آبکش کردن پلو(من کته برگردون می کنم یعنی در قابلمه دیگه میذارم پلودم بکشه).روی سیب زمینی های رنده شده می ریزم ولابلای برنج وادویه می ریزم.
با حرارت کم به مدت 20-30میذارم پلو دم بکشه وته دیگ هم برشته بشه.بستگی به ضخامت قابلمه هم داره.
نوش جون