نان حجیم سنتی برای آنکه داخلش را پر از مواد خوشمزه کنیم.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
از بیش از 100 سال پیش تا به امروز، نان کاتج، نان سنتیِ انگلستان است. نانی حجیم و بیشتر شبیه کدو تنبل اما ساده که برای همه نوع غذایی خوب است. داخل این نان را میتوان با مواد مختلف ترکیب کرد.
برای درست کردن نان کاتج نیاز به حداقل 2 ساعت و 15 دقیقه دارید.
مواد لازم:
-
آرد 500 گرم
-
شیر 325 میلی لیتر
-
تخم مرغ 1 عدد
-
مخمر 2 قاشق غذاخوری
-
نمک 2 قاشق غذاخوری
-
شکر 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
-
آرد، نمک و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.
-
آرد را به گوشه ها متمایل کرده و درون آن شیر و آب ولرم بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
-
مخمر را نیز اضافه کرده و خوب مواد را ترکیب کنید. (مخمر را میتوانید با آب و شیر مخلوط کنید به طوری که در آن حل شود، سپس به مخلوط آرد اضافه کنید.)
-
خمیر را برای 10 تا 15 دقیقه مخلوط کنید.
-
خمیر را در یک ظرف که از قبل با روغن چرب کرده اید بریزید.
-
درب ظرف را بسته و برای مدتی در یک مکان گرم نگه دارید تا به دو برابر اندازه اصلی خود دربیاید.
-
بعد از آن خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید. برای 5 دقیقه در یک ظرف دربسته کنار بگذارید.
-
تخم مرغ را با یک قاشق آب و کمی نمک مخلوط کنید.
-
تخم مرغ را روی سطح خمیر بمالید.
-
فر را در دمای 220 درجه سانتیگراد قرار داده و برای 45 دقیقه خمیر را بپزید تا روی آن طلایی و قهوه ای شود.
-
میتوانید نان را با کره، مربا یا غذاهای گوشتی سرو کنید.