پاسخ به:آموزش ساخت بازی های رایانه ای
آموزش بلندرقسمت دوم : ایجاد و ویرایش اشکال
در این ویدئو نحوه ایجاد اشکال مختلف و اعمال تغییرات رو آنها را فرا خواهید گرفت برای دریافت به ادامه مطلب بروید.
آموزش بلندرقسمت سوم : طراحی مدل ساده
در این ویدئو نحوه ساخت یک مدل بسیار ساده در بلندر را یاد خواهید گرفت .
آموزش 3DS Max قسمت اول : نکاتی پیرامون مدلینگ
شما در این آموزش یک سری نکات در مورد مدلینگ و متریال یاد می گیرید و یه سری نکات ابتدایی کار با مکس رو فرا می گیرید.
آموزش 3DS Max قسمت دوم : ساخت پازل ساده
شما در این آموزش یک سری نکات در مورد مدلینگ و متریال یاد می گیرید و می تونید از تکنیک هایی مثل edit normals استفاده و طریقه استفاده از اون رو یاد بگیرید دیدن این آموزش رو به همتون توصیه می کنم.
آموزش 3DS Max قسمت سوم : انیمیشن ترک خوردن زمین
شما تو این آموزش یه سری نکات در مورد مدلینگ و انیمیشن یاد می گیرید و می تونید از تکنیک هایی مثل xform استفاده و طریقه استفاده از اون رو یاد بگیرید.
آموزش CryEngine قسمت اول : ایجاد نقشه و متریال
شما در این آموزش با محیط کلی موتور بازی سازی CryEngine آشنا میشود و همچین با ایجاد و ویرایش نقشه و متریال آشنا میشوید.
رمز فایل : YASERRA16
YASERRA16
آموزش زبان برنامه نویسی (Game Maker) : قسمت اول
آموزش GML قسمت اول : زبان برنامه نویسی مقدماتی
شما در این آموزش با GML یا زبان برنامه نویسی گیم میکر آشنا میشوید این سری از آموزش از مقدماتی آغاز شده و به ترتیب قسمت ها به سمت پیشرفته شدن میرود.
آموزش زبان برنامه نویسی (Game Maker) : قسمت دوم
آموزش GML قسمت دوم : زبان برنامه نویسی متوسطه
آموزش GML قسمت سوم : زبان برنامه نویسی پیشرفته
مطمئناً نرمافزار های بهتری برای ساخت بازی هست. با تشکر از آموزش شما
بله نرم افزارهای بهتری هستند ولی نه برای شما یا من برای شرکت های بزرگ ساخت بازی بهترین نرم افزاری که من سراغ دارم برای ساخت بازی مستقل Unity هست.
تاپیکتون عالی بود و توضیحات بسیار کاملی در رابطه با ساخت بازی بود. من تو زمینه بازی های ps4 علاقه دارم فعلیت کنم. آون رو باید به چه شکلی یاد بگیرم؟
gamepro/wp-content/uploads/2016/11/gprooo
.