0

از برکت سفره تان نگهداری کنید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

از برکت سفره تان نگهداری کنید

نان خشک

همه ی شما بارها شاهد این منظره بوده اید که کسی تکه نانی را در خیابان از روی زمین بر می دارد و به کناری می گذارد

و اگر دقت کرده باشید بزرگ تر های ما _ پدر و مادر و شدید تر از آن ها پدر بزرگ و مادر بزرگ _ به دور نریختن نان و نگهداری صحیح از آن به صورتی که اصراف نشود تاکید خاصی دارند . متاسفانه بعضی از ما نسل امروزی ها کم تر به این گونه  مسائل توجه می کنیم اما همه ی ما واقفیم که بسیاری از حرف های قدیمی ها درست و با حکمت بوده است پس سعی کنیم در نگهداری برکت سفره های مان کوشا باشیم . 

روش های زیر به شما کمک می کند تا کم ترین دور ریز نان را داشته باشید :

- چیدن نان های داغ بر روی هم ، کپک زدگی را تسریع ، فاسد شدن را تسهیل و ضایعات را تشدید می کند.

- قبل از سرد شدن کامل نان ها ، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید.

خرید نان مازاد بر نیاز روزانه ، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید.

- حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جدا بپرهیزید.

- نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت ، نانوای خوب و نگهداری صحیح است.

- خرید نان مازاد بر نیاز روزانه ، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید.

نان بربری

- از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذایی خود غافل نشوید . مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی 30تا40درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد. خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد.

- نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند.

- قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می نماید.

- انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن ، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی و تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد.

نان کنجدی

- نان سرد شده را در سفره در بسته نگهداری نمایید.

- هنگام خرید نان حتما یک سفره پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید.

- نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود ، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.

انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن ، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگی زودرس، تسریع در کپک زدگی و تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد.

- آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بد هضم خواهد شد.

- نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوای آن ماهر و مصرف کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 14 آبان 1392  3:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها