این پیتزای خوش طعم از آرد سبوس دار تهیه شده و برای سلامتی مفید است. می توانید آن را هم گرم و هم سرد سرو کنید. در ضمن یک وعده غذایی مناسب برای پیک نیک می باشد.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر):
آرد سبوس دار |
2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم) |
بیکینگ پودر |
2 قاشق چای خوری |
کره ی پاستوریزه ی گیاهی |
یک سوم پیمانه (50 گرم) |
شیر پاستوریزه |
1 پیمانه (150 گرم) |
نمک |
یک چهارم قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه ی پیتزا:
کدوی ورقه ورقه شده |
2 عدد |
قارچ ورقه شده |
یک و نیم پیمانه (115 گرم) |
کنسرو ذرت |
دو سوم پیمانه (115 گرم) |
گوجه فرنگی حلقه شده |
2 عدد متوسط |
پیاز خلال شده |
1 عدد متوسط |
سیر خلال شده |
1 حبه |
سس گوجه فرنگی |
4- 3 قاشق غذاخوری |
پنیر گودای رنده شده |
50 گرم |
پنیر پیتزای رنده شده |
100 گرم |
روغن زیتون |
1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
آویشن |
1 قاشق چای خوری |
ریحان تازه |
برای تزیین مقداری |
روش تهیه ی خمیر پیتزا:
- کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.
- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.
طرز تهیه ی پیتزا:
- روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید.
- خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید.
- پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید.
- کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند.
- سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید.
- گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید.
- نمک و فلفل را اضافه نمایید.
- دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود.
- سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید.
- پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید.