پاسخ به:دلنوشته های محرم/ تاپیک با امتیاز ویژه
الحق که به تو نام قمر می آید... ای ماه ترین عموی دنیا عباس!!!
خواب برخیز که امروز کسی در خواب نیست این همه تشنه لبی ماهیتش از آب نیست عطر خون پر شده بر دامن هر شاخه ی گل باغبان غافل از آن گل که بر او اراب نیست
عباس یعنی ذکر طوفانی مهدی عباس آوای غزل خوانی مهدی درک محرم کرده ای دانی چه گویم عباس یعنی اوج مهمانی مهدی...
هر کس بر این لباس عزا طعنه مىزند فردا برای یک نخ آن هم اسیر ماست صلى الله علیک یا ابا عبد الله
اگر کسی کربلا را در حد یک حادثه بشناسد، همچون کسی است که فقط الفاظ قرآن کریم رافهمیده است (استاد طاهر زاده)
در سینه ی خود داغ فراوان دارد آب است ولی آتش سوزان دارد این ماه محرم است و این ابر دلم ابری که تمام سال باران دارد
الف قامت “ارباب” که بر میداری این “رباب” است که میماند و تنهایی او
و الله... لا اذوق الماء... و سیدی الحسین عطشانا... *به خدا که من لب به آب نمیزنم وقتی محبوبم، حسین تشنه است... * واعطشا...
از زمین تا آسمان آه است می دانی چرا؟ یک قیامت گریه در راه است می دانی چرا؟ بر سر هر نیزه خورشیدی ست یک ماه تمام بر سر هر نیزه یک ماه است می دانی چرا؟
تا قیامت ز قیام تو قیامت برپاست از قیام تو پیام تو عیان است هنوز همه ماه است محرم، همه جا کرب و بلاست در جهان موج جهاد تو روان است هنوز... آغاز محرم و ایام سوگواری حسینی تسلیت باد
در سوگ حسین سالها می گرییم در تاسوعا عاشورا می گرییم او گریه کند به حال ما حق دارد من در عجبم که ما چرا می گرییم...
بهشت ارزانی خوبان عالم بهشت من تماشای حسین است به وقت مرگ چشمم را نبندید که چشم من به سیمای حسین است تمام هستیم باشد دل من که لبریز از تولاّی حسین است در این عالم تمنّایی ندارم تمنّایم تمنّای حسین است
شنیدم پیکرت غارت شد ای عشق... امروز، از قتلگاه تو، هیچ کس دست خالی بر نگشت...
جنگ تاصبح قیامت پایدار است برخلق عالم حق و باطل اشکار است این نکته در فریاد خون هر شهیدیست ای اهل عالم کی حسینی؟،کی یزیدیست؟...........
امام صادق سلام الله علیه: روز شهادت امام حسین سلام الله علیه سوگناک ترین روزها است. علل الشرائع :ص ۲۲۵ / میزان الحکمه :ج۷، ص۴۰۸