پاسخ به:دلنوشته های محرم/ تاپیک با امتیاز ویژه
تاحالاشده دستتو بزاری تودسته یه بچه شیش ماهه؟ دیدی چطوری دستتو میگیره؟؟ الهی که شیش ماهه حسین"ع" دستتو بگیره...
.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.
.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.
حضرت عــبــاس یــادم داد، وقــتـــی بــا خـــدا دســت دادی ، نـــبــاید دســت خــود را پــس بــگــیری!
بر سینه ی من نوشته بین الحرمین
نصف قلبم با ابالفضل نصف دیگر با حسین
برادرا واسه خواهراشون خیلی عزیزن،خیلی عزیز... چون امید خواهرن.. پشتیبانشن.. تکیه گاهشن.. تصور کنین حضرت زینب وقتی امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل و بی سر و بی دست دیده؛چی کشیده...
ابروی ترک خوردهی عباس؟؟!!! خدایا! شقالقمر، از لشکر ابلیس بعید است. تاسوعای حسینی تسلیت باد.
یا ابوالفضل، آموخته ایم از تو وفاداری را، خون تو نوشت معنی یاری را، ای کاش که آب کربلا می آموخت آن روز زچشمت آبرو داری را...
گذر تک تک این ثانیه های عمر به قدیمی شدن نوکریم می ارزد
جایی برای آدمِ کِشتی شکسته هست/در عرشه ی سفینه ات ای نوحِ کربلا؟؟؟ صلی الله علیک یا اباعبدالله
پیراهن سیاه تو دارم به تن....... روحی دمیده بر تنم این پیرهن.... قلبی شکسته، دیده تر، سینه ای کبود... دارم نشان عشق تورا در بدن... با اشک روضه شیر به من داده مادرم... تربت گذاشته پدرم در دهن...
کسی نمیداند... شاید یاسین همان یا حسین باشد که بی سر شده.....
بیهوده نیست هر نَفَسَم می شود ح س ی ن... من با غذای روضه ی تو قد کشیده ام...
نوبت چه به جنگ آمدش عباس علمدار چون حیدر کرار پیچید به هم لشکر کفار چه طومار عباس علمدار برید و درید از هنر و بست به مردی عباس علمدار با طنطنه بس کار که در معرکه کردی عباس علمدار
به آقایی قسم آقاست عباس امید مادرش زهراست عباس اگرچه خادم مولاست عباس به مولایش قسم آقاست عباس
جگر مرا... فقط... نگاه رضایت رقیه خنک میکند... یا ابا عبدالله...
آن لحظه که عباس ز مرکب به زمین خورد عرش از فلک انگار بلرزید و زمین خورد آب از دل مشک اندک اندک به زمین خورد آن آب نبود، آبرو بود زمین خورد