0

علت پر شدن درايو c (ميتونه پرينت باشه) ?

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

علت پر شدن درايو c (ميتونه پرينت باشه) ?

با سلام

من يه كامپيوتر دارم كه ازش فقط و فقط براي پرينت استفاده ميكنم الان يه مدتي  ميشه كه فضاش پر ميشه و علتش رو نميدونم  ميخواستم بدونم كه وقتي پرينت ميگرم 0 اطلاعات پرينت تو درايو c   ذخيره ميشه  علتش ميتونه اون باشه ؟ چون بعد از پرينت كه ميگيرم فضاي  (مصرفي)درايو بهش اضافه ميشه من چيكار بايد بكنم ؟ لطفا راهنمايي كنيد

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 12 آبان 1392  12:21 PM
تشکرات از این پست
hessamnice battleiman
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:علت پر شدن درايو c (ميتونه پرينت باشه) ?

نقل قول amirali123

با سلام

من يه كامپيوتر دارم كه ازش فقط و فقط براي پرينت استفاده ميكنم الان يه مدتي  ميشه كه فضاش پر ميشه و علتش رو نميدونم  ميخواستم بدونم كه وقتي پرينت ميگرم 0 اطلاعات پرينت تو درايو c   ذخيره ميشه  علتش ميتونه اون باشه ؟ چون بعد از پرينت كه ميگيرم فضاي  (مصرفي)درايو بهش اضافه ميشه من چيكار بايد بكنم ؟ لطفا راهنمايي كنيد

با سلام
گمان نمی کنم ارتباطی بین پرینت با پرشدن حجم درایو وجود داشته باشد، اطلاعات با صدور دستور پرینت بصورت صف وارد بافر پرینتر شده و چاپ می گردند و پس از آن اطلاعات جدید جایگزین می گردد. البته فضاهایی در حافظه اصلی و جانبی بمنظور مدیریت حافظه و فرآیند چاپ در نظر گرفته می شود که پس از پایان عملیات آزاد می گردند.
به شما پیشنهاد می شود به folder options وارد شوید و در سربرگ view گزینه show hidden files,folders and drives را تیک بزنید و تیک گزینه hide protected operating system files را بردارید. سپس پنجره folder options را ok نمایید.
حال با ورود به درایو C، کلیه فایل ها و فولدر ها اعم از مخفی و سیستمی نمایش داده می شود، با استفاده از گزینه properties بررسی کنید کدام فایل یا فولدر بدون مورد حجم درایو شما را اشغال کرده است، بعبارت دیگر فایل ها با فولدر های حجیم اشغال کننده فضای درایو کدامند. لیستی از آنها تهیه و ارسال نمایید تا مشکل را بررسی کنیم.
حال می توانید و لازم است تنظیمات folder Options را به حالت قبل بازگردانید.
موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 14 آبان 1392  11:27 AM
تشکرات از این پست
amirali123 hessamnice
battleiman
battleiman
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

به نام خدا

به خاطر نصب بازی هم هست

یک شنبه 19 آبان 1392  11:19 AM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

از همه جوابها ممنونم ولي خواستم علت اصلي رو كه پيدا كردم رو بگم

علت پر شدن به خاطر اپديت هاي نود سي و دو بود از سال 88 اپدت ها اونجا بودند اونا رو پاكش نكردم گفتم شايد فايل ويندوز هم باشه جابجا شون كردم 7 گيگ شده بودندن

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 28 آذر 1392  8:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها