0

خورش سيب

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش سيب

 
 
مواد لازم:

گوشت-500-۳۰۰گرم

سيب قرمز پوست کنده و قطعه شده -۴عدد

پياز سرخ شده- ۳تا۴ قاشق غذاخوري

روغن-به ميزان لازم

زعفران ساييده-به ميزان لازم

رب گوجه فرنگي-يک قاشق غذاخوري

آلوي خيس کرده- حدود ۱۰-۷عدد

شکر، نمک و فلفل-کمي

آب- به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

ابتدا پياز سرخ شده را در قابلمه بريزيد و کمي روغن به آن اضافه کنيد. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده ايد، به پياز اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. بعد از ۵ تا ۱۰ دقيقه کمي آب اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت پخته شود.

در ماهيتابه اي مناسب کمي روغن اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد. سپس سيب ها را که به قطعات دلخواه برش زده ايد، به ماهيتابه اضافه کنيد و بگذاريد هر دو روي آن کمي طلايي شود. ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد. بعد از اطمينان از پخت گوشت به آرامي سيب ها را به قابلمه اضافه کنيد و به دلخواه کمي شکر، نمک و فلفل به غذا بيفزاييد . آلوهاي خيس شده را به خورش اضافه کنيد. زعفران ساييده و رب گوجه را بيفزاييد و اجازه دهيد تا خورش روي حرارت ملايم جا بيفتد. اين خورش را همراه برنج سرو کنيد.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 12 آبان 1392  9:42 AM
تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها