گوشت-500-۳۰۰گرم
سيب قرمز پوست کنده و قطعه شده -۴عدد
پياز سرخ شده- ۳تا۴ قاشق غذاخوري
روغن-به ميزان لازم
زعفران ساييده-به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي-يک قاشق غذاخوري
آلوي خيس کرده- حدود ۱۰-۷عدد
شکر، نمک و فلفل-کمي
آب- به ميزان لازم
ابتدا پياز سرخ شده را در قابلمه بريزيد و کمي روغن به آن اضافه کنيد. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده ايد، به پياز اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. بعد از ۵ تا ۱۰ دقيقه کمي آب اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت پخته شود.
در ماهيتابه اي مناسب کمي روغن اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد. سپس سيب ها را که به قطعات دلخواه برش زده ايد، به ماهيتابه اضافه کنيد و بگذاريد هر دو روي آن کمي طلايي شود. ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد. بعد از اطمينان از پخت گوشت به آرامي سيب ها را به قابلمه اضافه کنيد و به دلخواه کمي شکر، نمک و فلفل به غذا بيفزاييد . آلوهاي خيس شده را به خورش اضافه کنيد. زعفران ساييده و رب گوجه را بيفزاييد و اجازه دهيد تا خورش روي حرارت ملايم جا بيفتد. اين خورش را همراه برنج سرو کنيد.