مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
خمیر پیتزا 2 عدد
پنیر موزارلا 200 گرم
فلفل دلمه ای سبز، زرد و قرمز از هر کدام یک دوم عدد
بادمجان حلقه ای سرخ شده 3 عدد
روش تهیه:
* گوشت را با پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
* سپس رب گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود.
* حالا از این مواد روی سطح خمیر پیتزا ریخته و سپس پنیر پیتزا(موزارلا) را روی سُس گوشت بریزید.
* فلفل های دلمه ای را به صورت خلالی خرد کنید و روی پنیر قرار دهید.
* اکنون بادمجان ها را روی آن ها بچینید.
* در پایان روی تمام مواد پودر آویشن بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
انرژی کل: 3000 کیلو کالری