0

كهنسال‌ترين فرد جهان

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

كهنسال‌ترين فرد جهان

اين زن 107 ساله در ادامه خاطر نشان كرد: كيك تولدي كه براي من تهيه كردند تنها از وانيل و جوز هندي تشكيل شده است، اصلا براي سلامتي مضر نيست.

يك زن سياه‌پوست اهل ايالات متحده آمريكا با جشن گرفتن 107 سالگي خود لقب «كهنسال‌ترين فرد جهان» را از آن خود كرد.

به گزارش ايسنا، در گزارش رسانه‌هاي دولتي ايالات متحده آمريكا آمده است كه اين زن 107 ساله كه «بتسي استنفورد» نام دارد، در مراسم جشن تولد خود در مصاحبه‌اي با روزنامه‌ «واشنگتن پست» عنوان كرد: من با داشتن رژيم غذايي صحيح، ورزش، استفاده نكردن از الكل و موادغذايي پرچرب توانستم از مرز يكصد سالگي عبور كنم.

اين زن 107 ساله در ادامه خاطر نشان كرد: كيك تولدي كه براي من تهيه كردند تنها از وانيل و جوز هندي تشكيل شده است، اصلا براي سلامتي مضر نيست.

به گزارش ايسنا، بر اساس گزارش روزنامه‌ واشنگتن پست، اين زن 107 ساله كه نامش در كتاب ركوردهاي گينس به عنوان «كهنسال‌ترين فرد جهان» به ثبت رسيده است، فعاليت زياد را هم يكي ديگر از عوامل زندگي طولاني اعلام كرد.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 10 آذر 1389  8:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها