دستور ساده دیگری از چیکن آنچیلادا … فوق العادست!!!
مواد لازم:
فیله سینه مرغ
4 عدد
(1050 کالری)
پیاز ریز شده
1 عدد
(5 کالری)
خامه ترش
1/2 پیمانه
(135 کالری)
پنیر چدار رنده شده
1 و 3/4 پیمانه
(800 کالری)
جعفری خرد شده
1 قاشق سوپخوری
(5 کالری)
پونه
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
نمک
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
سس گوجه فرنگی
450 گرم
(250 کالری)
پودر چیلی
1 قاشق سوپخوری
(10 کالری)
فلفل دلمه ای سبز خرد شده
1/3 پیمانه
(10 کالری)
سیر زنده شده
1 حبه
(3 کالری)
نان ترتیلا
8 عدد
(1830 کالری)
سس تاکو
370 گرم
(220 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه چیکن آنچیلادا 1، ابتدا فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2
در یک قابلمه مرغ را با کمی آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد. سپس مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
3
پیاز، جعفری، خامه ترش و 1 پیمانه پنیر چدار، پونه وفلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که پنیر چدار آب شود.
4
سس گوجه فرنگی، نمک، آب، پودر چیلی (تند)، فلفل دلمه ای و سیر را نیز اضافه کنید.
5
مقداری از مواد را در هر نان ترتیلا بریزید و نان ها را بپیچید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.
6
روی آن ها را با سس تاکو و 3/4 پیمانه پنیر چدار بپوشانید. چیکن آنچیلادا را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از سرو 10 دقیقه اجازه دهید تا در فر بماند و کمی سرد شود.