0

چیکن آنچیلادا1 ( مکزیکی )

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

چیکن آنچیلادا1 ( مکزیکی )

چیکن آنچیلادا ۱

دستور ساده دیگری از چیکن آنچیلادا … فوق العادست!!!

مواد لازم:

فیله سینه مرغ
4 عدد
(1050 کالری)
 
پیاز ریز شده
1 عدد
(5 کالری)
 
خامه ترش
1/2 پیمانه
(135 کالری)
 
پنیر چدار رنده شده
1 و 3/4 پیمانه
(800 کالری)
 
جعفری خرد شده
1 قاشق سوپخوری
(5 کالری)
 
پونه
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
نمک
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
سس گوجه فرنگی
450 گرم
(250 کالری)
 
آب
1/2 پیمانه
(0 کالری)
 
پودر چیلی
1 قاشق سوپخوری
(10 کالری)
 
فلفل دلمه ای سبز خرد شده
1/3 پیمانه
(10 کالری)
 
سیر زنده شده
1 حبه
(3 کالری)
 
نان ترتیلا
8 عدد
(1830 کالری)
 
سس تاکو
370 گرم
(220 کالری)
 
طرز تهیه :
1

برای تهیه چیکن آنچیلادا 1، ابتدا فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

2

در یک قابلمه مرغ را با کمی آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد. سپس مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.

3

پیاز، جعفری، خامه ترش و 1 پیمانه پنیر چدار، پونه وفلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که پنیر چدار آب شود.

4

سس گوجه فرنگی، نمک، آب، پودر چیلی (تند)، فلفل دلمه ای و سیر را نیز اضافه کنید.

5

مقداری از مواد را در هر نان ترتیلا بریزید و نان ها را بپیچید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.

6

روی آن ها را با سس تاکو و 3/4 پیمانه پنیر چدار بپوشانید. چیکن آنچیلادا را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. قبل از سرو 10 دقیقه اجازه دهید تا در فر بماند و کمی سرد شود.

شنبه 11 آبان 1392  11:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها