کاش هیچکس تنها نبود
ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﺶ ﻧﻤﯿﺮﺳﺪ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺻﺒﺮ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ ﮔﺎﻩ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﮔﺎﻫﯽ ﺩﻟﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻗﺪﯾﻤﻬﺎ ﺗﻨﮓ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮔﺎﻫﯽ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻫﺎ ﺷﮑﻞ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﯾﺎ ﺩﺭ ﮔﺬﺷﺘﻪ !! ﯾﺎ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ !! ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﻣﯿﮑﻨﺪ؟ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﺣﺎﻟﻤﺎﻥ ﮐﻪ ﻣﺪﺍﻡ ﺧﺮﺍﺏ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﻭ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﯿﺸﻮﺩ ....
پاسخ به:کاش هیچکس تنها نبود
خیالُ.....دلتنگی گویا دستشان در یک کاسه است همان کاسه ای که گلهای خاطره از آن آب می خورند ، چرا که سراغِ تو را از هر کدام می گیرم آن دیگری خبر می شود.
من چي بگم ؟ نگفتنش بهتره ... ممنون از جملاتتون
باور کنید فراموش کرده ام اما نمیدانم چرا ! گاهی بی اختیار... از چشمانم ... فرو میچکد خــــــــــــــــاطره .....
خدایـــا دلــــــم بـــاز امشب گــــــرفته.!! بیــــــا تا کمی با تـــو صـــــحبت کنـــم... بیا تا دل کوچــــــــــکم را خدایـــا فقــــط با تـــو قسمت کنم..! خدایـــــا بیــا پشت آن پنــجــره.. که وا می شود رو به ســــــوی دلــــــــم!! بیـــا پــــرده ها را کنـــاری بزن... که نــــــورت بتــابد به روی دلـــــــم!!!
تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا
بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
هر وقت احساس تنهایی و غربت کردید ، یادتان باشد که خدا همین نزدیکی است ... و یادمان باشد که با تمام بدی هایمان ، خدا هیچ وقت ما را از یاد نبرده است.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
اگه یه وقت تنها شدی
اینو بدون که خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش
تلخ است
همه خیال کنند سرت شلوغ است
اما
تنها خودت بدانی چقدر تنهایی
.......
!!!!!!
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
بینِ مرگ و زندگی، جائیست که من سالهاست، به آن پناه بُردهام! سکوت...
حرفهایم در دل میمیرند... اشکهایم در چشمانم می خشکند پاهایم از حرکت می ایستند بغضم در گلو میمیرد... من مدت هاست برای خندیدن از غصه هایم اجازه می گیرم!
صدای پای پاییز ، و حسی که هیچکس جز من از آن با خبر نیست با افتخار میگویم که دلم حال و هوای خزان دارد ، به رنگ پاییز به لطافت برگهای خشکی که پاییز را همانند بهشت میکنند برگهایی که روزی همانند دلم سبز بوده اند و اینک به عشق زیر پای دلهای با احساس رفتن ، خودشان را از درخت رها میکنند
دنیا را بد ساخته اند … کسی را که دوست داری ، تو را دوست نمی دارد … کسی که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمی داری … اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد … به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند … و این رنج است و علت تنهایی …(دکتر علی شریعتی)
دیشب با تنهاییم مـــــُُچ انداختم . . . بـــَد باختــــم . . . نــــامرد خیـ ـ ــــلی قوی شــــده بود . . .