
1. ابتدا چربی های قسمت بالای سینه مرغ را جدا کرده سپس شروع به بریدن غضروف وسط سینه نمایید.

2. محل قرار گرفتن استخوان جناق را پیدا کرده و با نوک چاقو شروع به درآوردن آن کنید.
3. برای آنکه استخوان را به طور کامل بیرون آورید، از انگشتان خود کمک بگیرید.

4. در امتداد استخوان یک برش میانی روی سینه ایجاد کنید.
5. با استفاده از چاقو یک برش روی قفسه سینه ایجاد نمایید(این کار را در نهایت دقت و ظرافت انجام دهید)، سپس گوشت سینه را از قفسه سینه جدا کنید.

6. وقتی هردو بخش سینه را کاملا از یکدیگر جدا کردید، فیله باریک را نیز از استخوان جدا کنید.