سلام
من وقت تکردم همه تجارب را بخونم برای همین اگر به مورد تکراری اشاره کردم عذرخواهی میکنم
درمورد آپلود عکس یکی از کاربران گفته بودن که لازم نیست عکس خیلی بزرگ باشه اما به نظر من کیفیت عکس هم مسئله مهمیه.اینکه کاربران یک عکس بزرگ را تو جایی که پست میزنن خودشون کوچیک میکنن کاملا اشتباهه چون همون حجم بارگزاری میشه به نظرمن راه حل آپلود تصویر در سایت ها و انجمن هایی هست که آپلود رایگان دارند و علاوه بر لینک اصلی تصویر تصویر کوچک شده را میدن(البته منظورم تصویر بند انگشتی نیست)
تعداد پست ها هم نباید از 10 بیشتر باشه.ترجیحا 5 تا غیر از مسئله حجم به نظرم جلوه خوبی به تاپیک نمیده.
اگر وبلاگتون در زمینه اختصاصی هست ترجیحا پیوندهای روزانه مرتبط داشته باشید و کمتر لینکهای غیر مرتبط را لینک کنید
من خودم مخالف استفاده از پاپ آپ هستم مخصوصا به تعداد زیاد.به نظرم یه جوری پولگیری زوری هست!
کپی رایت مطالب و تصاویر را رعایت کنید
در مطالب طولانی حتما از ادامه مطلب استفاده کنید ضمن اینکه در حد امکان برای همه نوشته هاتون تصویر مناسب بزارید چون بنظرم تاثیر قابل توجهی در جذب مخاطب داره
جواب کامت ها را هم در وبلاگ خودتون بدید و هم در صورت نیاز در وبلاگ طرف مقابل.سعی کنید اگر بهتون انتقادی میشه اگر جملات توهین آمیز نداشت منتشر کنید و جواب بدید
فعلا همین موارد یادم اومد
انشاالله که مفید بوده باشه
التماس دعا