0

تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

از همه دوستانی که در مبحث این تاپیک مشارکت نمودند وتجربیات خود را در اختیار انجمن وبلاگنویسی راسخون گذاشتند :از همه ی دوستان سپاسگزاریم وان شالله نوع جحوایز واهدای آن در فردا مشخص خواهد شد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 23 آذر 1392  11:25 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
b7989r
b7989r
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 22

یکی از اصلی ترین روشها برای وبلاگ نویسی سلیقه به خرج دادن در مورد چیدمان مطالب در وبلاگه.

b7989r

شنبه 23 آذر 1392  12:48 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273
sabrezinab
sabrezinab
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 188

سلام علیکم   بفرمایید امتیازاتی که از سوی راسخون به کاربران داده میشه فایده اش چیه؟

اللهّمَ صَلّ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمد وَ عَجِل فَرَجَهُم وَاحْشُرنا مَعَهُم وَ الْعَن اَعْدائَهُم اَجْمَعین

شنبه 23 آذر 1392  11:02 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول sabrezinab

سلام علیکم   بفرمایید امتیازاتی که از سوی راسخون به کاربران داده میشه فایده اش چیه؟

سلام

سپاس از بیان دیدگاهتان

دوست گرامی شما که عضویتتان مربوط به سال90هست واز بهمن 90تا حالا فعالید بهتر از من باید بدونید ولی من چند نکته از فواید امتیازات را بیان می کنم

1-ارسال پیامک از طریق کسب امتیاز

2-افزایش حسنه برای خرید از فروشگاه

من از مدیر ارشد انجمن ها می خواهم که کامل پاسخ سوال شما را بدهند

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

شنبه 23 آذر 1392  11:08 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و وقت بخیر

می دونم زمان مشارکت پایان رسیده اما نکته ایی را ندیدم در بین نکات:

1- اگر خاطرات خود یا اطرافیان را در وبلاگ قرار می دهید، حتما رونوشتی از آن در جایی داشته باشید که اگر خدای نخواسته مشکلی پیش آمد، زحمات شما به باد نرود.

2- زیبایی در سادگیست. صد البته همخوانی فضا و قالب وبلاگ با موضوع زیبایی خاص خود را دارد.

3- حق التالیف رعایت شود. حتی اگر تصویری گذاشته می شود که از جایی گرفته شده، حتما منبع آن ذکر شود چه رسد به جمله یا متن.

موفق باشید.

یک شنبه 24 آذر 1392  3:29 PM
تشکرات از این پست
nourooz
nourooz
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سلام

من وقت تکردم همه تجارب را بخونم برای همین اگر به مورد تکراری اشاره کردم عذرخواهی میکنم

درمورد آپلود عکس یکی از کاربران گفته بودن که لازم نیست عکس خیلی بزرگ باشه اما به نظر من کیفیت عکس هم مسئله مهمیه.اینکه کاربران یک عکس بزرگ را تو جایی که پست میزنن خودشون کوچیک میکنن کاملا اشتباهه چون همون حجم بارگزاری میشه به نظرمن راه حل آپلود تصویر در سایت ها و انجمن هایی هست که آپلود رایگان دارند و علاوه بر لینک اصلی تصویر تصویر کوچک شده را میدن(البته منظورم تصویر بند انگشتی نیست)

تعداد پست ها هم نباید از 10 بیشتر باشه.ترجیحا 5 تا غیر از مسئله حجم به نظرم جلوه خوبی به تاپیک نمیده.

اگر وبلاگتون در زمینه اختصاصی هست ترجیحا پیوندهای روزانه مرتبط داشته باشید و کمتر لینکهای غیر مرتبط را لینک کنید

من خودم مخالف استفاده از پاپ آپ هستم مخصوصا به تعداد زیاد.به نظرم یه جوری پولگیری زوری هست!

کپی رایت مطالب و تصاویر را رعایت کنید

در مطالب طولانی حتما از ادامه مطلب استفاده کنید ضمن اینکه در حد امکان برای همه نوشته هاتون تصویر مناسب بزارید چون بنظرم تاثیر قابل توجهی در جذب مخاطب داره

جواب کامت ها را هم در وبلاگ خودتون بدید و هم در صورت نیاز در وبلاگ طرف مقابل.سعی کنید اگر بهتون انتقادی میشه اگر جملات توهین آمیز نداشت منتشر کنید و جواب بدید

فعلا همین موارد یادم اومد

انشاالله که مفید بوده باشه

التماس دعا

سه شنبه 26 آذر 1392  8:32 PM
تشکرات از این پست
saharjoon
saharjoon
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 196

باسلام

دروبلاگ نویسی  باتوجه به محتویات سایت های مرتبط وکتبی که دراین زمینه تالیف گردیده  است  من توانستم وبلاگ نویسی خودرااغازنمایم واستفاده بجاومناسب ازکدهاومطالب خیلی به زیبایی وبلاگ کمک خواهدنمود

چهارشنبه 27 آذر 1392  10:42 AM
تشکرات از این پست
lvnhkd
lvnhkd
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

بسم الله الرحمن الرحیم

1. با استعانت از خدا کارتان را شروع کنید 2. در کارهای مذهبی بیش تر فعالیّت انجام دهید3. از تجربیات دیگران استفاده کنید4. مشغول خواندن کتاب های مختلف(علمی، دین پژوهی و...) شوید5. به سایت های خوب و پربیننده سری بزنید6. خود را دست کم نگیرید7. مطالبتان را حداقل یک هفته، یک هفته بروز کنید و...

در پناه حقّ تعالی

یا علی

با تشکّر

یک شنبه 15 دی 1392  2:38 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

کتابچه الکترونیکی  تجارب طلایی در وبلاگ نویسی برای شما دوستان عزیز تهیه وبرای دانلود قرار گرفت

لطفا به لینک زیر بروید

دانلود کتابچه تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

شنبه 28 دی 1392  9:12 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
saeed722711
saeed722711
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

با سلام

به نظرم تا جایی که میتونین مطالبی که میذارین زاییده فکر و اندیشه و حتی خیال پردازی خودتون باشه

نگران بازدید کننده هم نباشید چون اگه مطالب خوب و ثمربخشی بذارین شاید یکم زمانبر باشه ولی بازدیدکننده هاتون زیاد میشه

اگر هم خواستین مطلب یا عکسی بذارین همونطور که دوستان گفتن برای متنن ابتدا توو کامپیوتر یسو کنید و بعد بذارین توو وبلاگتون تا بازدید بهتری به عمل بیاد از وبلاگتون

ممنون میشم از وبلاگ من هم دیدن کنید

دوشنبه 25 فروردین 1393  4:52 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول saeed722711

با سلام

به نظرم تا جایی که میتونین مطالبی که میذارین زاییده فکر و اندیشه و حتی خیال پردازی خودتون باشه

نگران بازدید کننده هم نباشید چون اگه مطالب خوب و ثمربخشی بذارین شاید یکم زمانبر باشه ولی بازدیدکننده هاتون زیاد میشه

اگر هم خواستین مطلب یا عکسی بذارین همونطور که دوستان گفتن برای متنن ابتدا توو کامپیوتر یسو کنید و بعد بذارین توو وبلاگتون تا بازدید بهتری به عمل بیاد از وبلاگتون

با سلام

نکات مهم و مفیدی را مطرح نمودید ، رعایت این چنین نکاتی که حاصل تجربه وبلاگ نویسان هست باعث پیشرفت در وبلاگ نویسی خواهد شد .

خیلی ممنون

دوشنبه 26 آبان 1393  10:59 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها