0

تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

8709813
8709813
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 221

پاسخ به:از تجربیات کسب شده وبلاگنویسی خودتان بگویید؟(تاپیک ویژه دارای امتیاز)

سلام

من خودم 1 وبلاگ دانشجویی دارم که 1 مدت از رونق افتاد برا جلب بیشتر بچه ها چندتا کار کردم که واقعا اثر داشت.

اولیش این بود که سعی کردم با پست هایی که میذارم بچه ها رو مشارکت بدم  مثل نظر سنجی ها

پرسیدن حرف دلشون

تا حالا چیا دوس داشتن که بهش نرسیدن

پست ها و سولاتی که بشدت ذهن رو مشغول میکرد مثل اینکه اگه امشب شب اخر زندگیت باشه و حرفای نگفته تو بخوای بگی

درباره دغدغه هاشون

گاهی وقتا ادما وقت نیاز دارن 1 جا داشته باشن برا گفتن حرفاشون.

و همچنین گذاشتن داستان های کوتاه و اموزنده خیلی مفیده و باعث جذابیت وبلاگ میشه

یک شنبه 17 آذر 1392  8:32 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog hessamnice mghjkhhjiu
solaha
solaha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 40

از من به شما نصیحت هروقت مطلبی را از سایتی کپی کردید حتما منبع را ذکر کنید زیرا آمار بازدید کنندگانتان را کم میکند .

به وبلاگم سر بزنید و نظر بدید ممنون

http://khomenei.mihanblog.com/

مخور فریب زهد از امامه زاهد/ که در گنبد ز بی مغزی صدا بسیار می پیچد 

«صائب»

-------------------------------------------------------------------------

درخیل زائران تو شاید برای من/ قندی برای تبرک سزا نبود

«عارف طهرانی »                                       

یک شنبه 17 آذر 1392  8:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog mghjkhhjiu
amaranheridar
amaranheridar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

به نام خدا

باسلام به تمامی دوستان وبلاگ نویس

در تجربه ی 5 ساله ای که در فعالیت در سایت ها و وبلاگ های فراوان بدست آوردم این بود که خواننده ی وبلاگ شما اصلا علاقه به خواندن متون طولانی ندارد بلکه متنی قابل توجه بینندگان قرار می گیرد که کوتاه باشد و در عین کوتاهی مفهوم را کامل به خواننده برسانند.

استفاده از تصویر سازی در نوشتن متن بسیار مهم است به این صورت که تصویری را که در ذهن دارید بطور کامل نه مجهول توصیف کنید

هم چنین استفاده از تصاویر زیبا و شاد در خواندن مطلب شما بسیار تاثیر دارد.

برای قالب هم از رنگ های باز و هم چنین تصاویر مفهومی استفاده نمایید.

انشالله که همتون موفق باشید

یک شنبه 17 آذر 1392  11:04 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog hessamnice mghjkhhjiu
hashmtjdd
hashmtjdd
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1058
دوشنبه 18 آذر 1392  12:23 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hessamnice mghjkhhjiu
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

1.سبک بودن وبلاگ:برای باز شدن کامل وبلاگ نباید بیننده زیاد صبر کنه بهتره از حجم تبلیغات و عکس و.. کم کرد

2.ساده بودن وبلاگ:بازدید کننده نباید در وبلاگ سردرگم بشه در عین زیبایی باید وبلاگ ساده نیز باشد و از کدهای زیباساز و جاوا بجا و کمتر استفاده کرد

3.محتوا:نباید از موضوع اصلی وبلاگ فاصله گرفت و مطالب مفید در راستای موضوع وبلاگ باشد

دوشنبه 18 آذر 1392  12:53 AM
تشکرات از این پست
znaderii
znaderii
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 28

1-خوب مطلب هامو قبل از اینکه وارد کنم تو نت پد کپی و پس میکنم باعث میشه کد اضافه وارد وبلاگم نکنم

2- تونوشته هام کمتر ازایموشن و کد جاوا استفاده میکنم باعث میشه وبلاگم زودتر لود بشه

3- اگه مطلبی از جایی برمیدارم لینکشو میزارم اینجوری هم قانون کپی رایت حفظ شده 

یا راهی خواهم یافت  یا راهی خواهم ساخت

دوشنبه 18 آذر 1392  10:51 AM
تشکرات از این پست
AT1365
AT1365
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 59

با سلام

1-استفاده ازمطالب علمی روزچه در حوزه علمی فرهنگی ورزشی ... چون باعث می شود مخاطبان بیشتری جذب وبلاگ شوند که بیشتر می توانند از نسل جوان و البته دانشجوباشندکه خواهان مطالب به روزوجالب هستند.

2-مشاهده وبلاگ های خوب ومطرح واستفاده ازتجربیات انها که باعث این می شودکه ایده های نوع وبهتری بدست اید

3-استفاده ازقسمت های متنوعی مانندسرگرمی دانلود عضویت وحتی فروشگاه که باعث بشود مخاطب بعدازلحظاتی حضوردروبلاگ احساس خستگی یا بی حوصلگی نکند وزمان بیشتری را صرف گشتن در وبلاگ کندوحتی ترغیب شود که بار دیگر نیز به وبلاگ سر بزند.

امیدوارم نظرات من به شما کمی کمکی کرده باشد.

دوشنبه 18 آذر 1392  1:03 PM
تشکرات از این پست
sabrezinab
sabrezinab
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 188

سلام  علیکم 

1- مطالبی که در وبلاگ قرار می دهم  دقیقا دسته بندی شده است . تا دستیابی  به مطالب در صورت مراجعه بهتر و راحت تر انجام شود.

2- محتویات وبلاگ با عنوان وبلاگ مطابقت دارد.

3- مطالبی در وبلاگ درج می شود که تازگی داشته باشد و از سایت ها ی دیگر کپی نشده باشد .

4- مطالبی که در وبلاگ درج می شود چنانچه از تجربیات و نظریات شخصی نباشد منبع آن ذکر می شود .

5- رنگ قلم و اندازه قلم و صفحه وبلاگ باید به گونه ای باشد که خواندن مطالب وبلاگ موجب اذیت دیگران نشود و کشش برای دیگران در مراجعه به وبلاگ و مطالعه مطالب را ایجاد نماید.

6- از تصاویر متناسب با متن استفاده شود .

7- از قرار دادن مطالب طولانی در وبلاگ خودداری شود و در صورت ضرورت مطالب در قسمت ادامه مطلب درج شود.

8-  از قرار دادن کدهای زاید در وبلاگ به خصوص کدهای اهنگ خودداری شود تا به هنگام مطالعه وبلاگ  حواس معطوف به متن باشد .و...

اللهّمَ صَلّ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمد وَ عَجِل فَرَجَهُم وَاحْشُرنا مَعَهُم وَ الْعَن اَعْدائَهُم اَجْمَعین

دوشنبه 18 آذر 1392  10:55 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog mghjkhhjiu
gtanori
gtanori
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 27

سلام بنده سه سال دارم وبلاگ نویسی می کنم این موارد باعث پیشرفت راسخون میشه

1-برای وبلاگ ها سایت مپ و خبر خوان درست کنید تا سریع تر و بهتر اندیس بشوند در گوگل

1- آزادی بیشتری برای وبلاگ نویسان بگذارید و با فروشگاه ها مجاز به شدت برخورد نکنید

3- بهتر است امکان ثبت دامنه هم اضافه کنید

4-در ارسال مطلب ، فیلد برچسب یا همان کلمه کلیدی را اضافه کنید تا بهتر اندیس بشود در موتور های جستجوگر

5-قالب های سایت های دانلود و سایت های معروف هم بگذارید

6- در ضمن آپلود اختصاصی هر وبلاگ را هم اضافه کنید

سه شنبه 19 آذر 1392  1:07 PM
تشکرات از این پست
abbaslib
abbaslib
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 19

سلام دوستان

به نظر من نخ تنها دروبلاگ نویسی بلکه در هرکاری باید سخن تازه ای را بیان کرد و به عبارتی تولید دانش کرد و چه بهتر برای رساندن مفهوم و نظر خود از تصاویر مرتبط استفاده کنیم اگر وبلاگ دارای سخن تازه و بدیعی باشد به طور حتم و یقین مورد استقبال قرار خواهد گرفت

سه شنبه 19 آذر 1392  11:58 PM
تشکرات از این پست
09171056201
09171056201
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

1.گذاشتن شمارنده برای وبلاگ که به نظر من خیلی اثرگذار هست.

2.انتخاب قالب مناسب و با طراحی شیک متناسب با عنوان و مطالب وبلاگ

3.لیست موضوعاتی که تا آن زمان بر روی وبلاگ نمایش داده شده،حتما در نوار ابزار وبلاگ نمایش داده شود.

پنج شنبه 21 آذر 1392  12:20 AM
تشکرات از این پست
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

وبلاگ نویسی یعنی باید کلی وقت خالی داشته باشی

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

پنج شنبه 21 آذر 1392  10:13 AM
تشکرات از این پست
mghjkhhjiu rasekhoon_weblog
habibi
habibi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 146

مهم تجربه!

مهم ترین تجربه من این بود که باید ممارست داشت.

زیاد سخت نگیر!

اشتباه کردن ، نبود عکس ، نگارش اشتباه ، حتی نداشتن موضوع و......... سخت نگیر!( بیشتر توضیح نمیدم سخت نگیرsmiley)

اما چیزهای دیگه هم فهمیدم و تجربه کردم:

اگه وقت نداری تایپ کنی اونو یه گوشه بنویس و بعدا اپلودشون کن.

اوایل بازدید کننده نداشتم ، ناراحت بودم، بعدا فهمیدم یه چیزی مثل صله ی رحم هستش ، باید بری وبلاگ مردم ببینی نظر بدی تا اونا هم بیان !

در ضمن خیلی هم طولانی ننویسید مخصوصا اول کار!

پس همین قدر بسه. خداحافظ.

پنج شنبه 21 آذر 1392  3:59 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mghjkhhjiu rasekhoon_weblog
mostafarahmati2010
mostafarahmati2010
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 118

سلام به همه

اولا که باید بگم موفقیت در وبلاگ نویسی تنها و تنها باید با نیت خالص وتنها برای خدا حاصل خواهد شد

و در اینجا چند عامل مهم در موفقیت رو خدمت شما عرض خواهم کرد:

1-باید نیت شما از راه اندازی یک وبلاگ خالص و تنها برای خدا باشد.

2- انتخاب یک نام انقلابی و شور انگیز برای وبلاگ که بازدید کنندگان با ورود به وبلاگ و دیدن آن فضای کلی وبلاگ را پیدا کنند.

اگر این نام انعطاف پذیر ومحبوب باشد قطعا مورد استقبال دانشجو و دانش آموز خواهد بود

3- مطلب دیگه اینکه تا حد امکان مطالب را از خودتان و با تحقیق خودتان و از روی شور و احساس و علاقه بنویسید. در این صورت نفس شما اثر خواهد کرد.

***4- قبل از نشستن پشت میز دو رکعت نماز برای رضای خدا وامام عصر(عج) بخوانید و با وضو باشید.***

5- مطالبی را که کپی میکنید در Notepad کپی کرده تا اسکریپت های اضافی آن از بین برود بعد آنرا با سلیقه ی خود و با ذکر منبع انتشار دهید

6- سرعت بارگذاری وبلاگ باید سریع باشد. برای اینکار میتوان از تکنولوژی آزاکس و سی اس اس استفاده کرد.

7- وبلاگ خود را چند زبانه کنید(میتوانید برای اینکار از گوگل تراسلیت برای ترجمه متون خود استفاده کنید. البته نیاز است که مطالب خود را فارسی و واضح بنویسید.)

8- از قالبهای ساده و مفهومی استفاده کنید

9- درج اسکریپت های زیاد هیچ نفعی ندارد (البته تعداد اندکی مفید است مثل: آمار بازدید)

10- از رنگ بندی های مناسب برای متن خود استفاده کنید.

11- تصاویر حجیم را در وبلاگ قرار ندهید. این کار باعث زدگی بازدید کنندگان میشود

12-سعی کنید با وبلاگ های پربازدید (حتی وبلاگ های غیر دینی البته نه آنهایی که با موازین شرعی سازگاری ندارند) تبادل لینک کنید.

13- مطلب آخر : صبر بر کار داشته باشید . چون فرآیند شناسایی وبلاگ و روی پا ایستادن آن "ممکن است" شش ماه تا دو سال طول بکشد و دیر موتور ها آن را شناسایی کنند

پس اگر نیت شما خالص نیست و یا صبر کافی و برنامه درست و به اندازه ندارید نوشتن وبلاگ چیزی جز هدر دادن عمر گرانبهای خودتان نیست.

والسلام

عجل الله فرجک یا صاحب الزمان (ج)

به وبلاگم سر بزنین

جمعه 22 آذر 1392  4:21 PM
تشکرات از این پست
mghjkhhjiu rasekhoon_weblog hossein201273
mostafarahmati2010
mostafarahmati2010
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 118

سلام به همه

اولا که باید بگم موفقیت در وبلاگ نویسی تنها و تنها باید با نیت خالص وتنها برای خدا حاصل خواهد شد

و در اینجا چند عامل مهم در موفقیت رو خدمت شما عرض خواهم کرد:

1-باید نیت شما از راه اندازی یک وبلاگ خالص و تنها برای خدا باشد.

2- انتخاب یک نام انقلابی و شور انگیز برای وبلاگ که بازدید کنندگان با ورود به وبلاگ و دیدن آن فضای کلی وبلاگ را پیدا کنند.

اگر این نام انعطاف پذیر ومحبوب باشد قطعا مورد استقبال دانشجو و دانش آموز خواهد بود

3- مطلب دیگه اینکه تا حد امکان مطالب را از خودتان و با تحقیق خودتان و از روی شور و احساس و علاقه بنویسید. در این صورت نفس شما اثر خواهد کرد.

***4- قبل از نشستن پشت میز دو رکعت نماز برای رضای خدا وامام عصر(عج) بخوانید و با وضو باشید.***

5- مطالبی را که کپی میکنید در Notepad کپی کرده تا اسکریپت های اضافی آن از بین برود بعد آنرا با سلیقه ی خود و با ذکر منبع انتشار دهید

6- سرعت بارگذاری وبلاگ باید سریع باشد. برای اینکار میتوان از تکنولوژی آزاکس و سی اس اس استفاده کرد.

7- وبلاگ خود را چند زبانه کنید(میتوانید برای اینکار از گوگل تراسلیت برای ترجمه متون خود استفاده کنید. البته نیاز است که مطالب خود را فارسی و واضح بنویسید.)

8- از قالبهای ساده و مفهومی استفاده کنید

9- درج اسکریپت های زیاد هیچ نفعی ندارد (البته تعداد اندکی مفید است مثل: آمار بازدید)

10- از رنگ بندی های مناسب برای متن خود استفاده کنید.

11- تصاویر حجیم را در وبلاگ قرار ندهید. این کار باعث زدگی بازدید کنندگان میشود

12-سعی کنید با وبلاگ های پربازدید (حتی وبلاگ های غیر دینی البته نه آنهایی که با موازین شرعی سازگاری ندارند) تبادل لینک کنید.

13- مطلب آخر : صبر بر کار داشته باشید . چون فرآیند شناسایی وبلاگ و روی پا ایستادن آن "ممکن است" شش ماه تا دو سال طول بکشد و دیر موتور ها آن را شناسایی کنند

پس اگر نیت شما خالص نیست و یا صبر کافی و برنامه درست و به اندازه ندارید نوشتن وبلاگ چیزی جز هدر دادن عمر گرانبهای خودتان نیست.

والسلام

عجل الله فرجک یا صاحب الزمان (ج)

به وبلاگم سر بزنین

جمعه 22 آذر 1392  4:21 PM
تشکرات از این پست
mghjkhhjiu rasekhoon_weblog hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها