0

تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

تجارب طلایی در وبلاگ نویسی

به نام یگانه خالق هستی بخش

تـجـــارب طــلایی در وبــلاگ نویســـی

تجربیات کسب شده وبلاگنویسی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مشارکت کنندگان محترم و مدیر گرامی تالار وبلاگ نویسی

امتیازات تقدیم گردید

روابط عمومی راسخون

"امتیازات مشارکت کنندگان در مبحث "تجارب طلایی وبلاگ نویسی

امتیاز اهدا شده

نام کاربری

ردیف

500امتیاز

onehamed

1

500امتیاز

shirani98

2

500امتیاز

onlygod260

3

400امتیاز

qodrat

4

400امتیاز

mina_k_h

5

400امتیاز

amirhmz

6

300امتیاز

hossein201273

7

300امتیاز

omiddeymi1368

8

300امتیاز

mohammadtorres

9

300امتیاز

mostafarahmati2010

10

200امتیاز

ghkharazi

12

200امتیاز

maryamjoon

13

200امتیاز

alirezajahazi

14

200امتیاز

siryahya

15

200امتیاز

8709813

16

200امتیاز

nazaninfatemeh

17

امتیاز اهدا شده

نام کاربری

ردیف

150امتیاز

mahderonaldo

1

150امتیاز

masoudranjbar

2

150امتیاز

appleapple

3

150امتیاز

amaranheridar

4

150امتیاز

masoud2star

5

100امتیاز

znaderii

6

100امتیاز

AT1365

7

100امتیاز

sabrezinab

8

100امتیاز

abbaslib

9

100امتیاز

09171056201

10

100امتیاز

habibi

11

100امتیاز

hessamnice

12

100امتیاز

sajjadsaleh

13

100امتیاز

solaha

14

100امتیاز

hashmtjdd

15

100امتیاز

gtanori

16

100امتیاز

mohsenshabani

17

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 8 آبان 1392  7:34 PM
تشکرات از این پست
onehamed rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon AliFanoodi ho3rian nazaninfatemeh qodrat mina_k_h voiceofrain isar1342 amirhmz omiddeymi1368 zolqarnin hessamnice ghkharazi yarabyarabyarab yass_1382 mahdi1379 hashmtjdd
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ به:از تجربیات کسب شده وبلاگنویسی خودتان بگویید؟

من اول از خودم شروع می کنم

1-استفاده درست از کدهای جاوا اسکریپ :استفاده درست از کدهای جاوا اسکریپ وعدم انتخاب بیش از حد این کدها بر روی سرعت وبلاگ اثر دارد وباعث خسته شدن چشم های خواننده آن وبلاگ نمی شود

2-استفاده از 5یا8مطلب در صفحه اول وبلاگ:تعدادپست های وبلاگ اگر بیش از 10پست در صفحه اول باشد باعث کند شدن سرعت وبلاگ ودیر بارگذاری وبلاگ می شود که باعث خسته شدن آن بازدیدکننده از وبلاگ می شود.

3-حداقل به 5خط توضیحات در قسمت درباره ما ((قسمت معرفی وبلاگ))اکتفا کنید:چون باعث توضیحات کوتاه ولی مفید برای خواننده آن وبلاگ می شود وخواننده آن وبلاگ می تواند درک بهتری از آن وبلاگ داشته باشد.

خوب دوستان من سه دلیل از تجربیات خودم را در وبلاگنویسی گفتم :البته با یک الی دوخط دلیل وتوضیحات مناسب،حال ببینیم شما چه تجربیاتی  در وبلاگنویسی داشته اید وباعث بهتر شدن وبلاگتان می شود.

منتظر دیدگاه های ارزشمندتان هستم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

چهارشنبه 8 آبان 1392  7:41 PM
تشکرات از این پست
onehamed rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh qodrat AliFanoodi omiddeymi1368 hessamnice hashmtjdd yarabyarabyarab yass_1382
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام اینم تجربیات من (بدو بدو حراجش کردم)  :

خب اول از همه که مدیر محترم وبلاگ نویسی اشاره کردند پست های صفحه اصلی نباید بیشتر از 10 تا باشه چون صفحه واقعاً سنگین میشه :| - یه بحث دیگه استفاده درست از کد های جاوا اسکریپت هست که باید اون چه که نیاز هست استفاده بشه ، اساسا کاربرا هرچی کد دستشون میادو قرار میدن تو وبلاگ که اونم باعث افت شدید سرعت میشه  -  یکی دیگه از چیز هایی که باعث افت سرعت بارگزاری وب میشه میتونه نوع قالب باشه قالب هایی که فایل اصلیشون css هست سرعت لود بهتری دارن نسبت به قالب هایی که کلشون با html طراحی شده  - استفاده از تصاویر در سایز مورد نیاز هم مهمه مثلاً نهایت سایز تصویر برای صفحه وب ما 650 هست نباید یه تصویر بزرگو استفاده کنیم و خودمون کوچیکش کنیم باید اصل تصویر کوچک باشه تا زود تر لود بشه ! خب من دیگه در مورد سرعت وبلاگ چیز دیگه ای I Do Not No 

و اما چند تا نکته ساده : اول از همه که حتماً آخر پست هاتون منبعو بگذارید (هر چند با فونت ریز ) | دوم بعضیا (مث خودم) که کارشون کپی ، پیست هست لطفاً اول متنو تو notpad کپی کنید و از اونجا دوباره کپیش کنید و تو وبلاگتون قرار بدید | نکته بعدی اگه شما قرار یه آهنگو بزارید تو وبلاگتون لطف اگه چند روز قبل از نشر آهنگ پستو آماده کنید مطمئناً در نتایج جستوجو گوگل بالاتر از سایت های دیگه هستید | خب اکثر پست ها عکس دارن سعی کنید یه نشونه ای ، لوگویی چیزی تو عکس اضافه کنید و دوباره آپلودش کنید ، میگن تو بازدید تاثیر داره | یه جاهایی خوندم که اگه توی لینک ها ، لینک موتور های جستوجو باشه تو بازدید موثر هست ولی بهم ثابت نشده :| بک لینک هم خوبه که فعلاً راسخون امکانشو نداره |

دیزاین و قالب و بکگراند و ... هم دست خودتونه من حرفی در موردش ندارم فقط سی کنید خوشگل باشه دیگه ، فقط هر کار می کنید متفاوت از بقیه باشه

توی مسابقات وبلاگ نویسی نظر شخصیم اینه که نگاه ها اول جذب قالب و دیزاین میشه ، پس سعی کنید اول از همه این اصلو رعایت کنید ، البته همیشه امتیاز پست های ارسالی بیشتره ولی مطمئن باشید اگه دیزاینتون خوب باشه یکمی روی مطالب کار کنید جزو 1 تا 10 مسابقه اید . بعدش خواهش سعی کنید مطالبیو قرار بدید که هم کامنتش بالا باشه هم اینکه قبل از شما چهارصد نفر دیگه از اون مطلب استفاده نکرده باشند

یه بحث دیگه که آقای سجادی مسئول وبلاگ نویسی راسخون خیلی باهاش موافق نیستند تبلیغات به روش پاپ آپ هست  اگه وبلاگتون خوبه ، بازدید بالا داره ، زحمتم که دارید براش می کشید چرا درآمد نداشته باشید !؟؟ به نظر من میان تبلیغ هایی که وبلاگ ها ارائه میشه تبلیغات پاپ آپ بازده بهتری داره اما به دو شرط می تونید استفاده کنید یکی این که به سایت غیرمجاز لینک نکنه و بعدیشم جوگیر نشوید (مثل من) و 4 تا کد پاپ آپ قرار بدید ، یدونه کافیه :)

خب فعلاً دیگه چیزی تو ذهنم نیست ، اگه چیزی به معلومات واقعاً گران بهایم اضافه شد حتماً اشتراک گذاریش می کنم :) (من یه وبلاگ نویس خیلی خیلی عادی هستم هرچی گفتم فقط برای شیرین تر شدن متن بود وگرنه در امر وبلاگ نویسی ادعایی ندارم و حتماً بسیاری جلو تر از من هست wink)

با سپاس

چهارشنبه 8 آبان 1392  10:32 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon AliFanoodi nazaninfatemeh qodrat sadeqkh omiddeymi1368 hessamnice mohsen_alavi yarabyarabyarab yass_1382 hashmtjdd mghjkhhjiu
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام اینم تجربیات من (بدو بدو حراجش کردم)  :

خب اول از همه که مدیر محترم وبلاگ نویسی اشاره کردند پست های صفحه اصلی نباید بیشتر از 10 تا باشه چون صفحه واقعاً سنگین میشه :| - یه بحث دیگه استفاده درست از کد های جاوا اسکریپت هست که باید اون چه که نیاز هست استفاده بشه ، اساسا کاربرا هرچی کد دستشون میادو قرار میدن تو وبلاگ که اونم باعث افت شدید سرعت میشه  -  یکی دیگه از چیز هایی که باعث افت سرعت بارگزاری وب میشه میتونه نوع قالب باشه قالب هایی که فایل اصلیشون css هست سرعت لود بهتری دارن نسبت به قالب هایی که کلشون با html طراحی شده  - استفاده از تصاویر در سایز مورد نیاز هم مهمه مثلاً نهایت سایز تصویر برای صفحه وب ما 650 هست نباید یه تصویر بزرگو استفاده کنیم و خودمون کوچیکش کنیم باید اصل تصویر کوچک باشه تا زود تر لود بشه ! خب من دیگه در مورد سرعت وبلاگ چیز دیگه ای I Do Not No 

و اما چند تا نکته ساده : اول از همه که حتماً آخر پست هاتون منبعو بگذارید (هر چند با فونت ریز ) | دوم بعضیا (مث خودم) که کارشون کپی ، پیست هست لطفاً اول متنو تو notpad کپی کنید و از اونجا دوباره کپیش کنید و تو وبلاگتون قرار بدید | نکته بعدی اگه شما قرار یه آهنگو بزارید تو وبلاگتون لطف اگه چند روز قبل از نشر آهنگ پستو آماده کنید مطمئناً در نتایج جستوجو گوگل بالاتر از سایت های دیگه هستید | خب اکثر پست ها عکس دارن سعی کنید یه نشونه ای ، لوگویی چیزی تو عکس اضافه کنید و دوباره آپلودش کنید ، میگن تو بازدید تاثیر داره | یه جاهایی خوندم که اگه توی لینک ها ، لینک موتور های جستوجو باشه تو بازدید موثر هست ولی بهم ثابت نشده :| بک لینک هم خوبه که فعلاً راسخون امکانشو نداره |

دیزاین و قالب و بکگراند و ... هم دست خودتونه من حرفی در موردش ندارم فقط سی کنید خوشگل باشه دیگه ، فقط هر کار می کنید متفاوت از بقیه باشه

توی مسابقات وبلاگ نویسی نظر شخصیم اینه که نگاه ها اول جذب قالب و دیزاین میشه ، پس سعی کنید اول از همه این اصلو رعایت کنید ، البته همیشه امتیاز پست های ارسالی بیشتره ولی مطمئن باشید اگه دیزاینتون خوب باشه یکمی روی مطالب کار کنید جزو 1 تا 10 مسابقه اید . بعدش خواهش سعی کنید مطالبیو قرار بدید که هم کامنتش بالا باشه هم اینکه قبل از شما چهارصد نفر دیگه از اون مطلب استفاده نکرده باشند

یه بحث دیگه که آقای سجادی مسئول وبلاگ نویسی راسخون خیلی باهاش موافق نیستند تبلیغات به روش پاپ آپ هست  اگه وبلاگتون خوبه ، بازدید بالا داره ، زحمتم که دارید براش می کشید چرا درآمد نداشته باشید !؟؟ به نظر من میان تبلیغ هایی که وبلاگ ها ارائه میشه تبلیغات پاپ آپ بازده بهتری داره اما به دو شرط می تونید استفاده کنید یکی این که به سایت غیرمجاز لینک نکنه و بعدیشم جوگیر نشوید (مثل من) و 4 تا کد پاپ آپ قرار بدید ، یدونه کافیه :)

خب فعلاً دیگه چیزی تو ذهنم نیست ، اگه چیزی به معلومات واقعاً گران بهایم اضافه شد حتماً اشتراک گذاریش می کنم :) (من یه وبلاگ نویس خیلی خیلی عادی هستم هرچی گفتم فقط برای شیرین تر شدن متن بود وگرنه در امر وبلاگ نویسی ادعایی ندارم و حتماً بسیاری جلو تر از من هست wink)

با سپاس

سپاس فراوان از حمید آقا به خاطر تجربیات بی نظریشان:آقا ،ترکوندی:ما همش سه تا گزینه خواستیم:اما واقعا سپاس

منتظر دیگر دوستان در رابطه با تجربیات آن ها در امر وبلاگنویسی هستیم،شکسته نفسی نفرمایید :شما با این گفته ها یکی از بهترین وبلاگنویس ها هستید

چهارشنبه 8 آبان 1392  10:55 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog onehamed ravabet_rasekhoon AliFanoodi nazaninfatemeh qodrat omiddeymi1368 hessamnice hashmtjdd yarabyarabyarab
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

با سلام

از مدیر محترم تالار وبلاگ نویسی بخاطر این تاپیک مفید تشکر میکنم ؛

نکات بسیار مفید و جالبی مطرح شده که با رعایت این نکات وبلاگ حرفه ای تر و موفق تر خواهد شد .

تجربیات جناب onehamed هم خیلی مفید هستند که حاصل تجربه خوب ایشان در وبلاگ نویسی است ؛ در مورد تبلیغات ، بنده مانعی در کسب درآمد از وبلاگ نمی بینم ولی بنظر من تبلیغات به شکل بنر خیلی منظم تر ، شکیل تر و حرفه ای تر از پاپ آپ است ؛ بعضی از کدهای پاپ آپ محتوای متغیری دارند که با هر بار باز کردن ، محتوای متفاوتی نمایش داده میشود که بعضا مشکل دارند . اما تعادل و میانه روی در تمام عوامل و امکانات وبلاگ ، میتواند وبلاگ را به یک وبلاگ حرفه ای تبدیل کند .

پنج شنبه 9 آبان 1392  10:08 AM
تشکرات از این پست
onehamed ravabet_rasekhoon AliFanoodi nazaninfatemeh hossein201273 qodrat omiddeymi1368 siryahya hessamnice hashmtjdd mghjkhhjiu
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

با سلام

نکات بسیار مفید و جالبی مطرح شده که با رعایت این نکات وبلاگ حرفه ای تر و موفق تر خواهد شد .

تجربیات جناب onehamed هم خیلی مفید هستند که حاصل تجربه خوب ایشان در وبلاگ نویسی است ؛ در مورد تبلیغات ، بنده مانعی در کسب درآمد از وبلاگ نمی بینم ولی بنظر من تبلیغات به شکل بنر خیلی منظم تر ، شکیل تر و حرفه ای تر از پاپ آپ است ؛ بعضی از کدهای پاپ آپ محتوای متغیری دارند که با هر بار باز کردن ، محتوای متفاوتی نمایش داده میشود که بعضا مشکل دارند . اما تعادل و میانه روی در تمام عوامل و امکانات وبلاگ ، میتواند وبلاگ را به یک وبلاگ حرفه ای تبدیل کند .

سپاس از مدیریت محترم راسخون بلاگ که با قدم رنجه خود ما را مسرور وسرافراز نمودند

پنج شنبه 9 آبان 1392  2:43 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_weblog nazaninfatemeh onehamed qodrat omiddeymi1368 siryahya hessamnice mghjkhhjiu
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:از تجربیات کسب شده وبلاگنویسی خودتان بگویید؟(تاپیک ویژه دارای امتیاز)

با سلام وسپاس بابت ایجاد تاپیک جالب و کاربردی

راستش من نمیتونم خودم رو یه وبلاگ نویس بدونم چون اول راهم ولی چیزهایی که تا الان یاد گرفتم را خدمتتون عرض میکنمم

1 -قالب وبلاگ:به نظرم مهمترین و حیاتی ترین قسمت وبلاگ همین قالب هستش که خیلی در جذب تعداد بازدید موثر هستش .و اینکه قالبی انتخاب کرد که از نظر رنگ و عکس و ...به موضوع وبلاگ مربوط باشه

2-استفاده از کدهای جاوا اسکربپ :این کدها در زیبا سازی وبلاگ به نظرم خیلی موثر هستن البته استفاده بیش ا ز حد از اونها باعث میشه که هم صفحه دیر لو بشه وبه اصطلاح بالا امدن صفحه وبلاگ طول میکشه و هم زباد بودن انها باعث میشه که نظر خوانندگان بیشتر جلب این کدها بشه و از مطالب غافل بشن

3-استفاده از متن و عکس مناسب:این مورد هم به نظرم خیلی مهمه مثلا اینکه متن های طولانی در پست های وبلاگ نذاریم واگه میذاریم یه بخشی از اون رو در ادامه مطلب قرار بدیم تا هم چشم خوانندگان خسته نشود از مطالب یک نواخت وهم اینکه در زیبا سازی وبلاگ نیز بسیار موثر هست.و همچنین قرار دادن تصویر در پست های وبلاگ هم در زیباسازی وبلاگ خیلی موثر هست

با تشکر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 11 آبان 1392  2:22 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog onehamed hossein201273 qodrat omiddeymi1368 hessamnice mghjkhhjiu AliFanoodi
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام وسپاس بابت ایجاد تاپیک جالب و کاربردی

راستش من نمیتونم خودم رو یه وبلاگ نویس بدونم چون اول راهم ولی چیزهایی که تا الان یاد گرفتم را خدمتتون عرض میکنمم

1 -قالب وبلاگ:به نظرم مهمترین و حیاتی ترین قسمت وبلاگ همین قالب هستش که خیلی در جذب تعداد بازدید موثر هستش .و اینکه قالبی انتخاب کرد که از نظر رنگ و عکس و ...به موضوع وبلاگ مربوط باشه

2-استفاده از کدهای جاوا اسکربپ :این کدها در زیبا سازی وبلاگ به نظرم خیلی موثر هستن البته استفاده بیش ا ز حد از اونها باعث میشه که هم صفحه دیر لو بشه وبه اصطلاح بالا امدن صفحه وبلاگ طول میکشه و هم زباد بودن انها باعث میشه که نظر خوانندگان بیشتر جلب این کدها بشه و از مطالب غافل بشن

3-استفاده از متن و عکس مناسب:این مورد هم به نظرم خیلی مهمه مثلا اینکه متن های طولانی در پست های وبلاگ نذاریم واگه میذاریم یه بخشی از اون رو در ادامه مطلب قرار بدیم تا هم چشم خوانندگان خسته نشود از مطالب یک نواخت وهم اینکه در زیبا سازی وبلاگ نیز بسیار موثر هست.و همچنین قرار دادن تصویر در پست های وبلاگ هم در زیباسازی وبلاگ خیلی موثر هست

با تشکر

سپاس از شما کاربر گرامی که یک ویژگی که شما فرمودید واثر گذار هست :کوتاهی متن وانتخاب المان گرافیکی یا همان عکس برای هر مطلب متناسب با موضوع.

بسیار خوب بود .

سپاس،بازهم اگر چیزی از تجربیاتتان کسب نمودید می توانید تا پایان زمان برگزاری این تاپیک ویژه برای ما مطرح کنید.

شنبه 11 آبان 1392  2:48 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog qodrat onehamed omiddeymi1368 hessamnice mghjkhhjiu AliFanoodi
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با توجه به موارد موجود در وبلاگ ها و با توجه به مشکلات  پیش رو وبلاگ ها در نحوه پست گذاری و محتوای پست گذاری تصمیم گرفتیم اشکالات را برشمرده  و راه حل ها و روش های جایگزین را تبیین نماییم.

موارد پیشه رو:

1.منبع مطالب

نبود منبع مطالب در اکثر پست های وبلاگ ها (به خصوص در مورد مطالب با محتوای پزشکی، خانواده، مسائل زناشویی،مشاوره، روانشناسی و....)

روش پیشنهادی:

وبلاگ دار در هر حوزه ای  و با هر سطحی در صورتی که مطلبی از منابع دیگر می گذارد (کپی می کند) موظف باشد که منبع مطلب را بیاورد.

2. انتظارات:

.انتظار داریم هر کاربر روزانه تعداد زیادی پست مفید در وبلاگ خود قرار داده و آن را بروزرسانی نماید.

این انتظار ببیشتر وبلاگ دار را به هر چه بیشتر کردن تعداد و غفلت از کیفیت  (تولید، ترجمه و تجمیع مطالب و . ... ) ترغیب  می کند.

نتیجه این انتظار شرایطی را ایجاد می کند که در عصر حاضر تعداد وبلاگ هایی که  در بین 10 مطلب کپی دست کم 1 مطلب غیر کپی (تولید، ترجمه و تجمیع مطالب) ارسال می کنند به تعداد 50 عدد نمی رسد!!!!! .

روش پیشنهادی:

انتظار داریم هر وبلاگ دار در هر حوزه ای که مد نظر اوست و در حوزه تخصی اوست اقدام به پست گذاری نماید.(به طور متوسط به ازای هر 10 مطلب کپی، دست کم یک مطلب غیر کپی (تولیدی، ترجمه ای  و تجمیعی و ... ).

به عبارت دیگر مطلب هر چه کمیاب تر و در عین حال کاربردی تر بهتر. تعداد مطلب در درجه ها ی پایین اهمیت قرار دارد.

3.عکس مطالب وبلاگ ها.

بهتر است که تصویر موجود در وبلاگ ها در جایی اپلود(اپلود سنتر تصاویر) شوند و از منبع برداشت نگردد (چون با کپی کردن  تصاویر ترافیک سایت منبع مصرف می گردد. و  برخی وبسایت هایی که دارای قابلیت hot link protection هستند تصویرشان برای بیننده نشان داده نمی شود. و فقفط فرد وبلاگ دار تصاویر را مشاهده می نماید و نه بینده) .

راسخون می تواند با مکاتبه با یک اپلود سنتر و معرفی ان به وبلاگ داران تضمین وجود عکس وبلاگ داران به صورت دائمی را بگیرد.

4.مسئولیت ها و مشغله ها:

یک مسئول ، مسئولیت بازدید و پیگیری و پاسخگویی بیش از 100 وبلاگی است که در هفته مطالب خود را به روز می کنند  و با توجه به مشغله مسئول محترم این کار دربرخی موارد با مشکلاتی همراه است.
(کم و کیف مشکلات وبلاگ ها قبلا به مسئول محترم اطلاع رسانی شده است)

روش جایگزین پییشنهادی:

فراخوان جهت جذب افرادی که قادر به نظارت بر محتوای وبلاگ های به روز شده، هدایت وبلاگ دار در مسیر درست، پاسخگویی به مشکلات فنی و .... وبلاگ دار باشد.

این افراد بازوهای مسئول محترم وبلاگ ها می باشند و با توجه به اشرافی که بر وبلاگ ها دارند می توانند در مواردی مانند تعیین وبلاگ های برتر و مطالب برتر و همچنین مشکلات پیشه رو وبلاگ ها کمک شایانی صورت دهند.

این افراد دشمن وبلاگ داران نیستند و برای کمک کردن و بهتر و کاربردی تر شدن وبلاگ ها آمده اند.

ما برای وصل کردن امدیم کی برای فصل کردم آمدیم؟

افراد جذب شده لزومی ندارد تمام وقت در اختیار راسخون باشد بلکه در همان مدتی که هستند اقدام به بررسی مطالب وبلاگ ها، مشاوره ظاهری و فنی به وبلاگ داران محترم و دریافت نظرات آنان می نمایند.

یک شنبه 12 آبان 1392  11:11 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 onehamed rasekhoon_weblog nazaninfatemeh sadeqkh hessamnice mghjkhhjiu AliFanoodi
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

با عرض سلام و خسته نباشید.

تاپیک جالبی گذاشتید.

ابتدای پستم جا داره خدمت مدیر جدید تالار وبلاگنویسی خیر مقدم عرض کنم. امیدوارم در تمام مراحا مدیریت خود موفق باشند.

در ادامه چند نکته به به نظر خودم تجربه در این مدت وبلاگ نویسی هر چند کوتاه بدست آوردم در اختیار کاربران راسخونی قرار می دهم.

اولین نکته مطمئناً استفاده از یک قالب زیبا و شکیل که باید با مطالب و پستها هماهنگی و تناسب داشته باشد. اولین چیز در هر وبلاگ که سبب جذب مخاطب می شه قالب و شکل ظاهری وبلاگ می باشد.

دومین نکته استفاده از فونت و اندازه یکسان در پستها می باشد. دیده می شود در برخی وبلاگها مطالب ناموزن و هر کدام در یک سبک و فونت می باشد که این اصلاً ظاهر جالبی ندارد! خوب هست که در فونتها قسمتهای مهم تر را BOLD و یا تیترها را رنگی کنیم تا خواننده پست خسته نشود و سر تیترها را در یک نگاه کلی تشخیص بدهد.

مطلب بعدی استفاده از عکس می باشد. در هر مطلبی بهتر است برای فهم بهتر مطلب از عکس ها بهره برد. گاهی دیده می شود نویسنده وبلاگ از عکسهای با سایز بسیار بزرگ استفاده می کند که این باعث به هم خوردگی قالب وبلاگ می شود و ضعف به حساب می آید. بنابراین بهتر است سایز عکس ها متناسب با قالب وبلاگ در نظر گرفته شود.

هنگامی که مطلب طولانی می خواهیم در وبلاگمان قرار دهیم قسمت مهم و کلیدی را در صفحه اول و مابقی را در ادامه مطلب قرار دهیم تا خواننده خسته نشود.

در صفحه نخست وبلاگ از 10 پست یا کمتر استفاده شود چرا که اگر تعداد پستها زیاد باشد سرعت لود شدن صفحه به شدت کاسته می شود.

از کدهای جاوااسکریپت متناسب استفاده شود. گاهی یک کد موسیقی لایت خواننده را مصر می کند تا مطلب را بخواند وحتی نظر بدهد. البته استفاده نا به جا از کد ها نیز از معایب و ضعف آنهاست. گاهی کد ها و شیوه غلط کپی کردن کد ها قالب وبلاگ را بهم می زند.

بهتر است در قسمت معرفی وبلاگ مطلبی کلی در خصوص اهداف وبلاگ نوشته شود تا مخاطب در اولین باری که وبلاگ را باز می کند با یک نگاه کلی زمینه کار وبلاگ را تشخیص بدهد.

بهترین ها رو برای تمام وبلاگ نویسان راسخونی آرزومندم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

یک شنبه 12 آبان 1392  11:33 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 onehamed rasekhoon_weblog nazaninfatemeh AliFanoodi hessamnice mghjkhhjiu
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سپاس از همه دوستانی که مارا درپربار کردن این تاپیک همراهی نمودند ،از دوستان گرامی که هنوز مشارکت نکردند تا 15آذر فرصت دارند که مشارکت کنند واز جایزه نفر اول وامتیاز های ویژه کاربری نیز کمال استفاده را ببرند

امیدواریم که شما مشارکت کنید وجزو بهترین هاباشید

چهارشنبه 15 آبان 1392  8:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_weblog mina_k_h AliFanoodi onehamed hessamnice mghjkhhjiu
amirhmz
amirhmz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 381

مهم ترین اصول داشتن یک وبلاگ موفق پیاده سازی موفق آن میباشد. هر چیزی باید سر جایش ، به اندازه و کافی باشد مثال نباید با تبلیغ های مختلف زرق و برق وبلاگتان را بالا ببرید زیرا بجای بالا رفتن زرق و برق و شکوه وبلاگ بدتر پایین می آید.

فونت مناسب و سایز مناسب آن دیگر نکته ای میباشد  که متاسفانه خیلی از وبلاگ نویسان ایرانی آن را رعایت نمی کنند. مثال در زمینه ی مشکی با فونت قرمز پر رنگ می نویسند که واقعا خواندن آن برای خواننده دشوار است و حتما باید آن را هایلت کند تا بتواند آن را بخواند.

اشکال بعدی اکثر وبلاگ ها نداشتن تصاویر مناسب میباشد طوریکه یا تصاویر بسیار کوچک و بی کیفیت می باشند یا خیلی بزرگ و با کیفیت که بارگذاری آن کمی زمان بر است.

و آخرین نکته ای مه به ذهنم می رسه اینه که سطر بندی  و پاراگراف بندی خیلی از متون به کار رفته در وبلاگ ها نادرست است و باعث ظاهر بد وبلاگ میشود.

اگر تمامی این نکات مورد توجه قرار بگیرید قطعا یک وبلاگ خوب خواهیم داشت.

باتشکر

تاپیک نقد و بررسی بازی های رایانه ای

چهارشنبه 15 آبان 1392  9:48 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 nazaninfatemeh rasekhoon_weblog AliFanoodi onehamed hessamnice mghjkhhjiu
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول tahani1377

با سلام

شما دوست عزیز به جای اینکه از تجربیات وبلاگنویسی خود بگویید چرا نقل قول پست مدیر راسخون بلاگ را زدید :لطفا از تجربه خود بگویید نه ازپست تکراری دیگران

سپاسگزاریم

پنج شنبه 16 آبان 1392  12:24 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed hessamnice mghjkhhjiu
sajjadsaleh
sajjadsaleh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 360

سلام من می خوام به وبلاگ نویسان توصیه کنم قسمت درباره ی وبلاگ را جدی بگیرند و فکر نکنند الکی است.

برای ورود به وبلاگ  بالا روی تصویر کلیک کنید

پنج شنبه 16 آبان 1392  12:27 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog qodrat nazaninfatemeh AliFanoodi onehamed hessamnice mghjkhhjiu
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول sajjadsaleh

سلام من می خوام به وبلاگ نویسان توصیه کنم قسمت درباره ی وبلاگ را جدی بگیرند و فکر نکنند الکی است.

تشکر دوست عزیز ولی دوست عزیز بیشتر از سه مورد ذکر کنید :دلیل تجربه ی خودتان را بیان نمایید  تا هم دیگران استفاده کنند وهم امتیاز مورد نظررا پس از پایان این مبحث بتوانیم به شما اعطا کنیم

سپاسگزاریم

پنج شنبه 16 آبان 1392  12:29 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog qodrat nazaninfatemeh AliFanoodi onehamed hessamnice mghjkhhjiu
دسترسی سریع به انجمن ها