طعم این غذای گیاهی مالایی (مردم بومی کشور مالزی) که با پنیر توفو درست میشود شما را شگفتزده میکند.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
این پنیرهای کبابی خوشمزه یک پیش غذای فوقالعاده خواهند بود که میتوانید آنها را به سرعت آماده کنید.
18 دقیقه زمان میبرد تا این پیش غذا آماده شود.
مواد لازم:
پنیر کبابی
|
350 گرم
|
پنیر توفو
|
250 گرم
|
روغن مایع گیاهی
|
¼ پیمانه
|
سس سویای شیرین
|
¼ پیمانه
|
پیازچه
|
3 عدد
|
فلفل چیلی سبز
|
3 عدد
|
سیر (نازک اسلایس شده)
|
2 حبه
|
گوجه فرنگی متوسط
|
2 عدد
|
لوبیا سبز
|
200 گرم
|
پوست لیموترش رندهشده
|
1 قاشق مرباخوری
|
زنجبیل تازه
|
5 سانتی متر
|
طرز تهیه:
-
پنیر توفو و پنیر کبابی به مکعبهایی را با ابعاد 1 سانتیمتری خرد کنید.
-
پیازچهها را ریز خرد کنید. فلفل چیلیها را بلند خرد کنید.
-
لوبیا سبز را به قطعات 3 سانتیمتری خرد کنید.
-
گوجهفرنگی را مکعبی خرد کنید.
-
زنجبیل تازه را پوست گرفته و اسلایس کنید.
-
یک ظرف را روی شعله متوسط گرم کنید.
-
پیازچه، سیر، چیلی، پوست لیمو رندهشده و زنجبیل را به آن اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند آنها را تفت دهید.
-
سپس پنیر کبابی و توفو را اضافه کنید و آنها را به مدت 2 دقیقه یا تا زمانیکه پنیرها طلایی شوند تفت دهید.
-
لوبیا سبز، گوجه و سس سویای شیرین را اضافه کنید.
-
به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه سویا سس، پنیرها و توفوها را پوشانده و سس غلیظ شود آنها را با هم تفت دهید.
-
تکههای زنجبیل را بیرون آورده و فوراً سرو نمایید.