پويول: از برد با اختلاف 5 گل شوکه شدم
پويول: از برد با اختلاف 5 گل شوکه شدم
پويول در صحبتهايي اعلام کرد که از پيروزي مقتدرانه تيمش مقابل رئال مادريد کاملا متعجب شده است
|
|
|
کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که هدف تیمش پس از برد 0-5 رئال، تمرکز برروی ارائه بازیهای خوب در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل است
پویول در پایان مسابقه گفت:« اصلا انتظار چنین پیروزی بزرگی را نداشتم.ما از این بابت واقعا خوشحالیم، چون همیشه بحث های زیادی در این رابطه مطرح بود؛ چرا که رئال مادرید بزرگترین رقیب ماست ولی سرنوشت چنین بازیهایی در زمین مسابقه رقم می خورد.»
او در ادامه صحبتهایش به برخوردی که میان او و سرخیو راموس در دقایق پایانی مسابقه رخ داد اشاره کردو گفت:« من برای دفاع از هم تیمی ام جلو رفتم،چرا که به نظر من تکل سرخیو راموس واقعا خشن بود.من دوستان زیادی در رختکن رئال مادرید دارم و هیچ مشکلی از این بابت نیست.هر مشکلی که در زمین به وجود بیاید، درهمان زمین چمن خواهد ماند.من رابطه خیلی خوبی با سرخیو راموس دارم. این ماجرا به دست فراموشی سپرده شده و مسائل مهمتری برای فکر کردن دارم.»
پویول در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« این برد به ما روحیه زیادی داد. تیم ما خیلی خوب است و باید به همین روند ادامه دهیم.ما تیمی بزرگ با بازیکنان فوق العاده هستیم.»
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 9 آذر 1389 10:41 AM
تشکرات از این پست