بكام: از انتخاب انگليس اطمينان كامل دارم
بكام: از انتخاب انگليس اطمينان كامل دارم
ستاره سابق فوتبال ملي انگليس در اقدامي تبليغاتي و در آستانه اجلاس روز پنجشنبه فيفا براي انتخاب ميزبان جام جهاني 2018 کشور خود را شايستهترين گزينه توصيف کرد.
|
|
|
ديويد بکام عنوان کرد: از انتخاب انگليس به عنوان ميزبان جام جهاني 2018 اطمينان کامل دارم. اين حق انگليس است که ميزباني جام جهاني را پس از سالهاي سال عهدهدار شود. مردم بريتانيا مدتها است که براي پذيرايي از اهالي فوتبال دنيا لحظهشماري ميکنند.
بکام افزود: استاديومهاي زيبا، مردم فوتبال شناس، فضايي مهيج و رسانههاي حرفهاي و تاثيرگذار بخشي از ابعاد فوتبال بريتانيا است که ما را شايسته ميزباني نشان ميدهد.
بکام که در مراسم بهرهبرداري از استاديوم المپيک حضور داشت تصريح کرد: شايد فرزندان من شانس بهتري براي تجربه فوتبال در استاديومهاي بسيار مدرن انگليس داشته باشند اما در حال حاضر نيز بريتانيا يکي از کشورهايي است که امکاناتش زبانزد و کمنظير است.
وي گفت: اين باعث افتخار من است که در چنين روز بزرگي افتتاح چنين استاديوم تاريخي را مشاهده ميکنم. من در افتتاح و بهرهبرداري از استاديومهاي مخصوص المپيک در سنگاپور و پکن حضور داشتم و تصور ميکنم که لندن از تمام تجربيات گذشته باشکوهتر و حرفهاي تر است.
بکام در پايان بار ديگر بر شايستگي کشورش براي احراز ميزباني جام جهاني 2018 تاکيد کرد و از فيفا خواست در اين مورد منطقي رفتار کند.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 9 آذر 1389 9:57 AM
تشکرات از این پست