0

قلعه‌نويي: حقيقي نمي‌درخشيد در همان نيمه اول مي‌برديم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: اگر حقيقي درون دروازه پرسپوليس نمي‌درخشيد در نيمه اول مي‌توانستيم اين تيم را شکست دهيم.

امير قلعه نويي پس از برتري 4 بر يک برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شکر مي‌کنم که در يک مسابقه تاکتيکي سه امتياز را گرفتيم. اين برد را به مردم اصفهان تبريک مي‌گويم و همچنين موفقيت سپاهان که توانست برترين تيم يک دهه اخير شود را بايد به فوتباليست‌هاي اصفهاني تبريک گفت زيرا اين نشان دهنده کار خوب مديريت باشگاه است و اينکه در مديريت باشگاه فعاليت انجام مي‌شود.

وي ادامه داد: شايد به دليل اينکه تحت تأثير جو مسابقه قرار داشتيم بازي را خوب شروع نکرديم و پرسپوليس 5 کرنر در ابتداي مسابقه روي دروازه ما زد اما بعد از آنکه گل اول را خورديم بازيکنان هماهنگ شدند و ديگر ناهماهنگي ابتداي مسابقه وجود نداشت. اگر عليرضا حقيقي در نيمه اول درخشش نداشت مي‌توانستيم در همان نيمه پرسپوليس را شکست دهيم.

قلعه نويي در مورد اينکه پرسپوليسي ها ساعت 11 امروز متوجه برگزاري اين مسابقه شدند گفت: اين مسئله به من ارتباطي ندارد اما باشگاه سپاهان براي مسابقه کاملا برنامه ريزي کرده بود و حتي 25 اتوبوس را براي اعزام طرفدارانش به تهران آماده کرد. حال چه اين مسابقه برگزار مي‌شد و چه نمي‌شد.

سرمربي سپاهان در مورد داوري مسابقه گفت: پنالتي‌ها کاملا درست بود و حتي داور بايد در پنالتي اول مدافع پرسپوليس را اخراج مي‌کرد ودر پنالتي دوم به بازيکن حريف کارت زرد نشان مي‌داد.

سرمربي پيشين استقلال در مورد ملاقاتش با علي فتح الله زاده اظهار داشت: بعد از 18 سال حضور در استقلال اين حق را دارم که با مديرعامل اين باشگاه ديدار کنم. در آن جلسه به غير از صحبت‌هاي فني در مورد همه چيز صحبت کرديم. اين حرف‌ها فوتبال ما را عقب مي‌اندازد. در ابتداي فصل هم فتح الله زاده از من خواست که به استقلال بروم اما گفتم من به باشگاه سپاهان قول دادم در اين تيم مي‌مانم.

سرمربي اسبق تيم ملي در مورد اينکه او و علي دايي با يک شکست برکنار شدند گفت: شرايط ما با هم فرق مي‌کرد. البته ما بايد برنامه و روش براي پيشرفت فوتبال داشته باشيم. ژاپن برنامه ريزي 10 ساله کرده تا قهرمان المپيک شود. اينکه ما در رده اميدها چهارم مي‌شويم و يا تيم نوجوانان و جوانان ما حذف مي‌شوند مشخص است که ايراد فني داريم و بايد ايرادها برطرف شود اما نبايد درخت زمين افتاده را تبر زد. بايد قداست افراد حفظ شود.کسي تصور نمي‌کرد انگليس هم با کاپلو 4 گل از آلمان بخورد اما با وجود اين شکست کاپلو هم ابقا شد.

قلعه نويي در مورد اينکه فصل آينده به استقلال مي آيد يا نه گفت: من به استقلال برنمي‌گردم و احتمالا يک فصل ديگر در سپاهان خواهم ماند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 9 آذر 1389  8:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها