انتقاد مهاجم پرسپوليس از شرايط تيم اميد
انتقاد مهاجم پرسپوليس از شرايط تيم اميد
مهاجم پرسپوليس از وضعيت تغذيه و شرايط تيم اميد در بازيهاي آسيايي گوانگجو انتقاد کرد.
|
|
|
غلامرضا رضايي پس از شکست 4 بر يک پرسپوليس برابر سپاهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نيمه اول خوب بازي کرديم و اگر يک بر صفر برنده به رختکن ميرفتيم ميتوانستيم نتيجه خوبي بگيريم اما اين اتفاق نيفتاد. در مورد پنالتيها نيز من نميتوانم نظر بدهم و بايد کارشناسان اظهارنظر کنند.
مهاجم پرسپوليس در مورد اينکه در بازيهاي آسيايي مصدوم شده و امروز نتوانست خوب بازي کند، گفت: چنين چيزي صحت ندارد. من مصدوم نبودم و اميدوارم پرسپوليس در بازيهاي آينده نتايج خوبي بگيرد.
رضايي در مورد وضعيت تيم اميد و ناکامي اين تيم در بازيهاي آسيايي گفت: من آنجا در پست هافبک کنار بازي ميکردم و اين نظر کادر فني بود و هرچه آنها خواستند انجام دادم. در بازيهاي آسيايي مشکلات زيادي داشتيم. تغذيه ما درست نبود و فقط ماکاروني ميخورديم.
وي ادامه داد: حتي نميتوانستيم در گوانگجو به استخر برويم. اين مشکل را با سعيدلو در ميان گذاشتيم. او گفت مشکل را حل ميکند اما اين مسئله حل نشد. وقتي بازيکن تيم به دليل ضعف بدني در دقيقه 70 درخواست تعويض ميکند، ديگر چه انتظاري ميتوان از غلام پيرواني داشت؟ من در دوره قبلي در تيم اميد بودم اما در آخرين لحظات خط خوردم و اين مرتبه با تمام توان براي تيم اميد تلاش کردم.
مهاجم تيم اميد با اشاره به صحبتهاي مهدي رحمتي گفت: با نظر او موافقم که اگر 4 بازيکن بزرگسال همراه تيم اميد نميرفت چهارم هم نميشديم. بايد از پيرواني حمايت کنيم اما اينکه کميته ملي المپيک اين حمايت را از او ميکند يا نه بايد از خودشان بپرسيد.
وي افزود: ديگر نميخواهم در مورد اتفاقات تيم اميد صحبت کنم و ميخواهم تمام تمرکزم بر روي پرسپوليس باشد تا اين شکست سنگين را در آينده جبران کنم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 9 آذر 1389 8:23 AM
تشکرات از این پست