نانی مقوی و بسیار لذیذ
مواد لازم :
جوش شیرین
2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
دارچین
2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
نمک
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
تخم مرغ
3 عدد
(210 کالری)
کره نرم شده
3/4 پیمانه
(1220 کالری)
شکر سفید
1 و 1/4 پیمانه
(970 کالری)
وانیل
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
انبه خرد شده
2 پیمانه
(320 کالری)
نارگیل خرد شده
1/2 پیمانه
(350 کالری)
گردو خرد شده
1/4 پیمانه
(300 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه نان انبه، ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2
سینی یا ظرف مخصوص فر را چرب کنید و کمی آرد یپاشید.
3
آرد را الک کنید و همراه با جوش شیرین، دارچین و نمک در یک کاسه بزرگ، به خوبی هم بزنید.
4
تخم مرغ، کره، شکر، وانیل را با هم در یک کاسه دیگر خوب بزنید.
5
انبه، نارگیل و گردو را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید.
6
مخلوط انبه را به آرامی در مخلوط آرد بریزید و به تناوب هم بزنید.
7
خمیر را در سینی یا ظرف مخصوص فر بریزید و به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
8
سپس آن را در حدود 1 ساعت در فر قرار دهید، تا زمانیکه اگر خلال دندان را درون آن وارد کنید، مواد به آن نچسبد.
9
نان انبه را از فر خارج نموده و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود و سپس برش دهید.