0

پیراشکی سبزیجات

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پیراشکی سبزیجات

غذایی متنوع … شما می توانید از خمیر پیتزا هم برای تهیه این غذا استفاده کنید.

مواد لازم :

آب
1 و 1/4 پیمانه
(0 کالری)
 
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
 
پیاز، نازک ورقه شده
1 عدد
(5 کالری)
 
سیر
4 حبه
(12 کالری)
 
هویج، نازک حلقه شده
2 عدد
(60 کالری)
 
شلغم، پوست کنده (در صورت دلخواه)
1 عدد
(17 کالری)
 
سیب زمینی، پوست کنده
2 عدد
(160 کالری)
 
قارچ خرد شده
150 گرم
(40 کالری)
 
آب گوشت رقیق
100 گرم
(40 کالری)
 
ترخون خشک
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
نمک و فلفل
به میزان لازم
(0 کالری)
 
تخم مرغ
1 عدد
(70 کالری)
 
خمیر کالزونه
300 گرم
(660 کالری)
 
طرز تهیه :
 
1

برای تهیه پیراشکی سبزیجات، ابتدا فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) ننظیم کنید.

2

روی حرارت متوسط​، روغن زیتون را در یک تابه بریزید.

3

پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید.

4

هویج، شلغم، سیب زمینی و قارچ را به سیر و پیاز اضافه نموده و هم بزنید.

5

آب، آب گوشت، ترخون، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.

6

خمیر (از خمیر کالزونه می توانید استفاده کنید) را با وردنه پهن کنید و با یک فنجان بزرگ دایره هایی درآورید ونبمی از آن را با مواد پر کنید و لبه های آن را روی هم آورده و ببندید.

7

با قلم مو بر روی آن تخم مرغ بمالید و سپس پیراشکی سبزیجات را در فر به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود قرار دهید.

8

پیراشکی سبزیجات را از فر خارج نموده و در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.

 

 

 

طرز تهیه خمیر کالزونه

مواد لازم :

آب ولرم
1 و 1/4 پیمانه
(0 کالری)
 
نمک
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
آرد گندم
3 پیمانه
(1020 کالری)
 
شکر سفید
1 و 1/2 قاشق غذاخوری
(45 کالری)
 
مخمر
2 قاشق چایخوری
(20 کالری)
 
روغن
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)

 

طرز تهیه :

1

برای تهیه خمیر کالزونه، ابتدا مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید، درب آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

2

سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد بیفزایید تا یک خمیر یکدست بدست آید. به مدت 5 دقیقه خمیر کالزونه را ورز دهید.

3

بعد از آن روی خمیر کالزونه را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار دهید.

4

خمیر کالزونه بدست آمده را برای استفاده تقسیم نموده، پهن کنید و درون آن را با مواد كالزونه پر كرده و داخل فر قرار دهید.

 

دوشنبه 6 آبان 1392  1:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها