غذایی متنوع … شما می توانید از خمیر پیتزا هم برای تهیه این غذا استفاده کنید.
مواد لازم :
آب
1 و 1/4 پیمانه
(0 کالری)
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
پیاز، نازک ورقه شده
1 عدد
(5 کالری)
هویج، نازک حلقه شده
2 عدد
(60 کالری)
شلغم، پوست کنده (در صورت دلخواه)
1 عدد
(17 کالری)
سیب زمینی، پوست کنده
2 عدد
(160 کالری)
قارچ خرد شده
150 گرم
(40 کالری)
آب گوشت رقیق
100 گرم
(40 کالری)
ترخون خشک
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
نمک و فلفل
به میزان لازم
(0 کالری)
خمیر کالزونه
300 گرم
(660 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه پیراشکی سبزیجات، ابتدا فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) ننظیم کنید.
2
روی حرارت متوسط، روغن زیتون را در یک تابه بریزید.
3
پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید.
4
هویج، شلغم، سیب زمینی و قارچ را به سیر و پیاز اضافه نموده و هم بزنید.
5
آب، آب گوشت، ترخون، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.
6
خمیر (از خمیر کالزونه می توانید استفاده کنید) را با وردنه پهن کنید و با یک فنجان بزرگ دایره هایی درآورید ونبمی از آن را با مواد پر کنید و لبه های آن را روی هم آورده و ببندید.
7
با قلم مو بر روی آن تخم مرغ بمالید و سپس پیراشکی سبزیجات را در فر به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود قرار دهید.
8
پیراشکی سبزیجات را از فر خارج نموده و در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.
طرز تهیه خمیر کالزونه
مواد لازم :
آب ولرم
1 و 1/4 پیمانه
(0 کالری)
نمک
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
آرد گندم
3 پیمانه
(1020 کالری)
شکر سفید
1 و 1/2 قاشق غذاخوری
(45 کالری)
مخمر
2 قاشق چایخوری
(20 کالری)
روغن
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه خمیر کالزونه، ابتدا مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید، درب آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
2
سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد بیفزایید تا یک خمیر یکدست بدست آید. به مدت 5 دقیقه خمیر کالزونه را ورز دهید.
3
بعد از آن روی خمیر کالزونه را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار دهید.
4
خمیر کالزونه بدست آمده را برای استفاده تقسیم نموده، پهن کنید و درون آن را با مواد كالزونه پر كرده و داخل فر قرار دهید.