یک سوپ لذیذ برای روزهای زمستانی !!!
مواد لازم :
روغن نباتی
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
پیاز کوچک خرد شده
1عدد
(3 کالری)
سیر خرد کرده
2 قاشق غذاخوری
(6 کالری)
فلفل دلمه اي خرد شده
2 عدد
(40 کالری)
آب مرغ کم نمک
6 پیمانه
(800 کالری)
گوجه فرنگی خرد شده
1 عدد
(27 کالری)
كنسرو لوبیا قرمز
1 قوطي
(254 کالری)
سینه مرغ بدون استخوان
3 عدد
(780 کالری)
لیمو ترش
2 عدد
(34 کالری)
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
(0 کالری)
برگ گشنیز تازه خرد شده
1 پیمانه
(40 کالری)
پنیر سفید خرد شده
1 پیمانه
(200 کالری)
آووکادو قطعه قطعه شده
1 عدد
(384 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه سوپ مرغ و آووکادو، بتدا تابه اي بزرگ را روغن نباتی بريزيد و بر روي حرارت قرار دهيد.
2
پیاز را اضافه كنيد و كمي هم بزنيد و به مدت 2 دقیقه تفت دهيد.
3
هنگامی که پیاز سرخ شد، سیر و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهيد.
4
آب مرغ، گوجه فرنگی و لوبیا را درون آن بريزيد و بگذارید تا به جوش آيد .
5
هنگامی که جوش آمد، حرارت را كم كنيد و سینه مرغ را اضافه كنيد.
6
به مدت 20 تا 25 دقیقه اجازه دهید تا مرغ بپزد.
7
هنگامی که مرغ پخته شد آن را از قابلمه خارج نموده و ريش ريش كنيد.
8
آبلیمو و گشنیز تازه را اضافه كنيد و مرغ هاي خرد شده را دوباره به قابلمه برگردانبد و کمب هم بزنبد.
9
سوپ را در ظرف مورد نظر بريزيد و 1 برش آوکادو و پنیر اضافه نموده و ميل كنيد.