ساندویچ استیک آبدار و پیاز سرخ شده با سیر و پارمسان و سس مایونز، پنیر پرولون و چاشنی ایتالیایی که بسیار لذیذ است!!!
مواد لازم :
نان ساندویچی
4 عدد
(1300 کالری)
سس مایونز
1/2 پیمانه
(570 کالری)
سیر خرد شده
3 حبه
(9 کالری)
پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق غذاخوری
(35 کالری)
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
(360 کالری)
استیک گرد و نازک
1 کیلو (4 برش)
(2050 کالری)
پیاز بزرگ ورقه شده
1 عدد
(8 کالری)
نمک درشت دریا
1 قاشق غذاخوری
(0 کالری)
سس استیک
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
پنیر پروولون
8 برش (225 گرم)
(230 کالری)
ادویه ایتالیایی
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه ساندویچ استیک، ابتدا فر را روی 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2
سس مایونز، سیر، و پنیر پارمسان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3
روی حرارت متوسط به بالا در یک تابه، روغن زیتون بریزید تا خوب داغ شود.
4
حرارت را کم کنید و با دقت استیک و پیاز ورقه شده را در تابه قرار دهید و نمک دریا و سس استیک را اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. (استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.)
5
داخل نان ساندویچی ها را کمی خالی نموده و سس مایونز سیر و پارمسان را در هر دو طرف نان بریزید.
6
به مقدار دلخواه، از استیک و پیاز مخلوط به طور مساوی در میان نان قرار دهید.
7
روی هر کدام، 2 برش پنیر پرولون بگذارید وچاشنی ایتالیایی بپاشید.
8
ساندویچی ها را درون فوبل بگذارید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
9
ساندویچ استیک ها را از فر خارج نموده و سرو کنید.