0

ساندویچ استیک

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

ساندویچ استیک

ساندویچ استیک آبدار و پیاز سرخ شده با سیر و پارمسان و سس مایونز، پنیر پرولون و چاشنی ایتالیایی که بسیار لذیذ است!!!

مواد لازم :

نان ساندویچی
4 عدد
(1300 کالری)
 
سس مایونز
1/2 پیمانه
(570 کالری)
 
سیر خرد شده
3 حبه
(9 کالری)
 
پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق غذاخوری
(35 کالری)
 
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
(360 کالری)
 
استیک گرد و نازک
1 کیلو (4 برش)
(2050 کالری)
 
پیاز بزرگ ورقه شده
1 عدد
(8 کالری)
 
نمک درشت دریا
1 قاشق غذاخوری
(0 کالری)
 
سس استیک
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
پنیر پروولون
8 برش (225 گرم)
(230 کالری)
 
ادویه ایتالیایی
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 

 

 

طرز تهیه :

1

برای تهیه ساندویچ استیک، ابتدا فر را روی 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

2

سس مایونز، سیر، و پنیر پارمسان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3

روی حرارت متوسط ​​به بالا در یک تابه، روغن زیتون بریزید تا خوب داغ شود.

4

حرارت را کم کنید و با دقت استیک و پیاز ورقه شده را در تابه قرار دهید و نمک دریا و سس استیک را اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. (استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.)

5

داخل نان ساندویچی ها را کمی خالی نموده و سس مایونز سیر و پارمسان را در هر دو طرف نان بریزید.

6

به مقدار دلخواه، از استیک و پیاز مخلوط به طور مساوی در میان نان قرار دهید.

7

روی هر کدام، 2 برش پنیر پرولون بگذارید وچاشنی ایتالیایی بپاشید.

8

ساندویچی ها را درون فوبل بگذارید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

9

ساندویچ استیک ها را از فر خارج نموده و سرو کنید.

دوشنبه 6 آبان 1392  1:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها