کوفته ای خوشمزه و بسیار لذیذ با عطر و بوی سبزی های تازه …
مواد لازم :
گوشت چرخ شده
200 گرم
(400 کالری)
برنج
3 قاشق غذاخوری
(80 کالری)
آلو خورشی (بخارا)
20 عدد
(120 کالری)
پیاز متوسط
1 عدد
(8 کالری)
پیاز سرخ شده
1 قاشق غذاخوری
(50 کالری)
آرد نخودچی
1 قاسق غذاخوری
(15 کالری)
سبزی معطر
1 قاشق غذاخوری
(0 کالری)
روغن
2 قاشق غذاخوری
(240 کالری)
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
(13 کالری)
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
(0 کالری)
سیب زمینی (در صورت تمایل)
1 عدد
(80 کالری)
طرز تهیه :
1
برای تهیه کوفته تهرونی، ابتدا برنج را حدود 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.
2
در یک کاسه، گوشت چرخ شده را به همراه پیاز ریز رنده شده، آرد نخودچی، تخم مرغ، سبزی معطر و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
3
در یک قابلمه، بر روی حرارت، آلو را همراه با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید و زردچوبه، نمک و فلفل اضافه نمایید.
4
آب را اضافه نموده و بگذارید تا آب به جوش آید.
5
از مخلوط گوشت، به اندازه گردو برداشته و در دست به صورت گلوله هایی درآورید و در مایع آماده شده با فاصله در قابلمه قرار دهید.
6
حرارت را کم کنید تا کوفته ها به آرامی بپزند و له نشوند.
7
در صورت تمایل، در آب کوفته ها، سیب زمینی خرد شده بریزید.
8
کوفته ها را از قابلمه خارج نموده و سرو کنید.