0

كارلو آنجلوتي: بايد شخصيت‌مان را نشان دهيم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

تيم فوتبال چلسي در هفته پانزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر باز هم طعم پيروزي را نچشيد و مقابل نيوکاسل به تساوي يک بر يک رضايت داد.

کارلو آنجلوتي درپايان اين بازي گفت: مسلما از نتيجه راضي نيستم اما فکر مي‌کنم با وجود شروع بدي که داشتيم خوب کار کرديم و پس از گل بچه‌گانه‌اي‌ که دريافت کرديم توانستيم بر بازي مسلط شويم. دريافت گل زودهنگام روحيه تيم ما را پايين آورد و باعث شد که در ادامه کار سختي براي جبران داشته باشيم. اگر نيمه اول به گل مساوي نمي‌رسيديم حتي کار براي ما از اين هم سخت‌تر مي‌شد.

آنجلوتي ادامه داد: در نيمه دوم کاملا بر بازي مسلط بوديم و فرصت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم اما همانند بازيهاي قبل باز هم نتوانستيم فرصت‌هايمان را به گل تبديل کنيم.

چلسي پس ازشروع طوفاني در ليگ برتر و کسب امتيازهاي کامل تمام بازيها با پيروزي‌هاي پرگل اين روزها شرايط خوبي را در ليگ تجربه نمي‌کند. آبي‌هاي لندن در 5 بازي خود تنها 4 امتياز به ذخيره امتيازات خود افزودند. گل سالامون کالو که مقابل نيوکاسل به ثمر رسيد دومين گل چلسي در 5 هفته اخير بود.

آنجلوتي با مقايسه تساوي تيمش با ديدار مقابل بيرمنگام گفت: باز هم اتفاقي که در هفته‌هاي گذشته براي ما رخ مي‌داد تکرار شد همانند بازي با بيرمنگام خوب بازي کرديم اما نتيجه نگرفتيم. تنها تفاوت اين بود که اين بار اين بازي را نباختيم و حداقل يک امتياز را گرفتيم. همانند بسياري ازبازي‌ها که در اين فصل نتيجه نگرفتيم شايسته پيروزي بوديم.

سرمربي ايتاليايي چلسي از ارائه دليل براي ناکامي تيمش خودداري کرد و گفت: شايد بتوان پس از بررسي عوامل زيادي را براي اين ناکامي‌ها ارائه داد، اما فعلا ترجيح مي‌دهم که تمرينات را به خوبي دنبال کنم و بازيکنانم را براي بازيهاي بعدي آماده کنم تا شرايط بازي را پيدا کنند. بايد در تمرين تمرکز زيادي داشته باشيم تا بتوانيم در زمين بازي هم اين شرايط را تجربه کنيم. تجربه مي‌گويد که در طول يک فصل فراز و نشيب‌هاي زيادي براي تمام تيم‌ها از جمله تيم قهرمان به وجود مي‌آيد. مهم اين است که در مقابل اين سختي‌ها مقاوم باشيم و حرکت رو به جلوي خود را حفظ کنيم.

آنجلوتي از دست دادن صدر جدول را فرصتي براي ارائه عملکرد استثنايي از سوي بازيکنانش دانست و گفت: اکنون زمان اين فرا رسيده که شخصيت خودمان را نشان بدهيم. بايد با انگيزه پس گرفتن صدر جدول 4 بازي اخير خود را فراموش کنيم، اين که در اين بازي‌ها فقط يک گل زده‌ايم و نتيجه نگرفتيم به هيچ وجه راضي کننده نيست.

سرمربي چلسي در پايان به ارزيابي نيوکاسل پرداخت و گفت: حريف ما در اين ديداربسيار دفاعي و مستحکم بازي کرد. البته لازمه رويارويي با تيم‌هاي قدرتمند همين است که درخط دفاع با تعداد زياد از دروازه محافظت کرد. فکر مي‌کنم نيوکاسل به خوبي براي اين کار برنامه داشت و در پايان به هدفش رسيد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 8 آذر 1389  4:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها