0

شخصيت زن از ديدگاه معصومين

mahmoud313
mahmoud313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 89

شخصيت زن از ديدگاه معصومين

نشانه ايمان

پيامبر اكرم (ص) مى فرمايد:
بنده هر چه ايمانش را فزونى دهد، محبتش بر بانوان بيشتر خواهد شد.

(بحارالانوار، ج‏103، ص‏228)

بهترين شما

بهترينِ شما کسانی هستند است كه با زنان خود خوشرفتارتر باشند و من از همه شما نسبت به همسرانم خوشرفتارترم

(من لايحضره الفقيه، ج 3، ص 443. و نيز: وافى، ج‏22، ص‏789)

معیار جوانمردی و فرومايگى

رسول اكرم (ص) مى فرمايد:

جوانمردان، كسانى هستند كه زنان را گرامى مى دارند و فرومايگان نسبت به آنان اهانت مى نمايند. (آيين همسردارى، ص 6)

گل خوشبو

جارود بن‏منذر می گوید ، حضرت صادق(ع) به من فرمود:

به من خبر رسيده كه داراى دخترى شده‏اى، اما براى آن ناراحت و خشمناكى؛ چه ضررى به تو دارد؟ گياه خوشبويى است كه آن را مى‏بويى و روزى‏اش هم كه به عهده تو نيست؛ رسول خدا(ص) پدر چندين دختر بود. (وسائل الشيعه، ج‏15، ص‏102)

اول براى دخترت

مردى كه داخل بازار شود و تحفه‏اى بخرد و آن را براى خانواده‏اش ببرد، ثوابش برابر كسى است كه صدقه‏اى را به قومى نيازمند برساند. و (هنگام خريد يا تقسيم) نخست از دختران شروع كند ( وسائل الشيعه، ج‏15، ص‏227)

خوش قدمی زن

از ميمنت و خوش‏قدمى زن، اين است كه اولين فرزندش دختر باشد.

(مستدرك الوسائل ج‏15، ص‏111)

در كنار همسرت بنشين

در پيشگاه خداوند تعالى، نشستن مرد در كنار همسر خود، از اعتكاف در اين مسجد من، محبوبتر است. ( تنبيه الخواطر، ج‏2، ص‏122)

اجر هزار شهید

ميمونه ، همسر پيامبر (ص)  مى گويد: از رسول خدا (ص) شنيدم كه مى فرمود: بهترين مردان امت من كسى است كه نسبت به همسر خود بهترين رفتار را داشته باشد و بهترين زنان امت من كسى است كه نسبت به همسر خويش بهترين كردار را داشته باشد. هر زنى كه آبستن مى شود، هر شب و روزى كه بر وى مى گذرد، برابر با هزار شهيد، اجر و پاداش دارد. بهترين زنان امت من زنى است كه در آنچه معصيت نباشد، رضاى شوهر را به دست آورد و بهترين مردان امّت من، مردى است كه با خانواده اش به لطف و مدارا زندگى كند. چنين مردى هر روزى كه بر او بگذرد، اجر صد شهيد دارد.

ابن خطاب گفت: يا رسول اللَّه! چگونه مى شود زنى كه رضايت شوهرش را به دست آورد، اجر هزار شهيد و مردى كه با خانواده اش مدارا كند، اجر صد شهيد را داشته باشد؟ پيامبر (ص) فرمود: بدان كه اجر زنان، نزد خداوند، بيش از اجر مردان است. به خدا سوگند كه ستم شوهر نسبت به زن، بعد از شرك به خدا، بزرگترين گناهان است...

(روش خوشبختى، ص 78 تا 79)

پاداش مرزدارى و شهادت

امیرالمومنین (ع) مى فرمايد:

رسول خدا(ص) در باره جهاد سخن گفت. زنى به رسول خدا(ص) عرض ‏كرد: اى رسول خدا! پس براى زنان از اين جهاد بهره‏اى نيست؟

فرمود: بلى؛ براى زن در فاصله باردارى تا وضع حمل و بعد از شيرگرفتن طفل، پاداشى همانند پاداش مجاهدى است كه در مرز، در راه‏ خدا به مرزبانى مشغول است، و اگر در اين فاصله جان بدهد براى اوپاداشى همانند مقام و منزلت ‏شهيد خواهد بود

تلک الدارالآخرة نجعلها للذین لا یریدون علوا فی الارض و لا فسادا و العاقبة للمتقین

یک شنبه 5 آبان 1392  5:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها