0

قطع درگاه Lan

pensive
pensive
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 215

قطع درگاه Lan

با سلام . من روی سیستمم ویندوز اکس پی دارم . هر چند وقت یکبار پورت Lan مشکل پیدا میکنه . وقتی به مودم متصلش میکنم مودم کامپیوتر رو شناسایی میکنه ولی تو کامپیوتر 192.168.1.1 رو که میزنم پیغام خطا میاد

اینترنت هم وصل نمیشه

ویندوز رو که عوض میکنم درست میشه.آیا راه حلی هست که بدون تعویض ویندوز بشه درستش کرد !؟

باتشکر

یک شنبه 5 آبان 1392  1:48 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
Amaterasu
Amaterasu
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 78

پاسخ به:قطع درگاه Lan

شاید دایور کارت شبکت به مرور پاک میشه شایدم آپدیت میشه که آپدیتش با لنت سازگار نیست پیشنهاد میکنم یه آنتی ویروسم اشته باشی چون ممکنه وویروسی شده باشه سیستمت!

دوشنبه 6 آبان 1392  4:30 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
pensive
pensive
کاربر برنزی

مرسی که جواب دادید . از لحاظ ویروس مطمئنم که پاک پاکه. آنتی ویروس دارم . بازم ممنون

دوشنبه 6 آبان 1392  7:06 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول pensive

با سلام . من روی سیستمم ویندوز اکس پی دارم . هر چند وقت یکبار پورت Lan مشکل پیدا میکنه . وقتی به مودم متصلش میکنم مودم کامپیوتر رو شناسایی میکنه ولی تو کامپیوتر 192.168.1.1 رو که میزنم پیغام خطا میاد

اینترنت هم وصل نمیشه

ویندوز رو که عوض میکنم درست میشه.آیا راه حلی هست که بدون تعویض ویندوز بشه درستش کرد !؟

باتشکر

با سلام

از آنجاکه می فرمایید در ابتدای نصب ویندوز مشکلی وجود ندارد و با گذشت زمان این مشکل بروز می کند، فرآیند هایی که در طول زمان برای سیستم اتفاق می افتد مثل برنامه هایی که نصب می کنید، بروز رسانی هایی که انجام می دهید، تغییر در درایور ها، تغییر در سخت افزار های سیستم، ورود به سایت ها یا دریافت ایمیل های خاص و ... را بررسی کنید، ببینید کدامیک از موارد باعث بروز مشکل می شود.

احتمال زیاد دارد بروزرسانی های سیستم عامل و درایور ها، نصب برنا مه های جانبی یا برنامه های امنیتی ناظر بر تبادل اطلاعات شبکه، ویروس ها و برنامه های مخرب و ... در این امر دخیل باشند.

به هر جهت آنچه مشخص است، به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری نیست چرا که مقطعی روی می دهد.

موارد ذکر شده را بررسی نمایید و نتیجه را اعلام کنید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 14 آبان 1392  11:02 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

با سلام

دوست عزیز

به احتمال زیاد شما نصاب لن رو یا نصب نمیکنید یا درست نصب نمی کنید ضمنا به یاد داشته باشید تنظیمات فایروال برخی آنتی ویروسهای مثل نود رو اگر اشتباه بزنی باعث غیر فعال شدن لن میشه هر گاه شما دچار این مشکل شدی اول نگاهی به  Device Manager بنداز اگر فعال نبود اول فعالش کن اگر درست شد که هیچ اگر نه بروزرسانیش رو بزن در صورت نصب کردن قبلی نصاب لن دوباره بازسازی میشه اگر نشد دوباره نصاب رو نصب کن حتما سیستمت رو هم چک کن برخی ویروسهای قابلیت مسدود سازی لن برای برخی سایتهای رو دارند که باعث شناساییشون میشه

اگر هم مشکل همچنان ادامه داشت حتما برنامه نصاب لن رو از سایت تولید کننده مادربورد دانلود کن و ویندوزتم عوض کن چون XP از چند وقت دیگه پشتیبانی درستی نمیشه هر چند الانشم پشتیبانی درستی نداره

موفق باشی

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

دوشنبه 26 اسفند 1392  7:40 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon voiceofrain
pensive
pensive
کاربر برنزی

ممنون دوستان

چهارشنبه 16 مهر 1393  9:17 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain ravabet_rasekhoon
server0098
server0098
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 31

با عرض سلام 

دوست عزیز ممکن است مودم روتر شما نیمسوز شده باشد یکی از دوستان بنده هم همین مشکلو داشتن یه مودم دیگه خریدن درست شد 

|  باهوش بودنتان را کلماتتان می گویند ... |

دوشنبه 18 اسفند 1393  6:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها